ŽELI BITI NOVI VATRENI: / 'Bio bih razočaran da ne zaigram za Hrvatsku'

Image
Foto: Flickr, NICOLAS TUCAT

Već godinama se kalkulira s igranjem Gregoryja Sertica za hrvatsku reprezentaciju, a čini se da se francuski veznjak hrvatskog porijekla konačno odlučio zaigrati za Vatrene.

18.2.2016.
16:15
Flickr, NICOLAS TUCAT
VOYO logo

Defanzivni vezni igrač Bordeauxa ozlijedio se prednji križni ligament koljena već u 1. kolu Le Championnata, a njegov povratak na teren predviđen je tek za travanj ili svibanj.

Povratak početkom travnja

"Povratak treninzima planiram za ožujak, a utakmice već početkom travnja. Tek sam počeo raditi s loptom, no uvjeren sam da se mogu vratiti do kraja sezone", rekao je Sertic za RMC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez obzira što se već godinama najavljuje kao novi član Vatrenih, Sertica nema ni jedan nastup za Hrvatsku. On je 2013. godine zatražio i hrvatsko državljanstvo, no FIFA mu ne dozvoljava nastup zbog pravila o naturaliziranim igračima. Probleme s papirologijom obećao mu je pomoći riješiti HNS, ali Sertic u 27. godini još uvijek nije debitirao za Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dokumenti su sad u redu

"Bilo je problema s dokumentacijom u FIFA-i, pa se sve odužilo. Ali sada je sve u redu, ja sam spreman zaigrati za Hrvatsku", pojasnio je igrač Bordeaux koji je Hrvat po djedu.

Kako se približava Euro u Francuskoj, ovom igraču sviđa se ideja za zaigra u "kockastom" dresu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve je moguće, a često kontaktiram s trenerom i predsjednikom. Čekaju moj povratak. Ako budem u dobroj formi za Bordeaux kad se vratim na teren, bit će zainteresirani voditi me na Euro", izjavio je Sertic koji se nada nastupu pred domaćom publikom, u Bordeauxu.

'Srce bi me zaboljelo da ne igram za Hrvatsku'

"Bio bih razočaran da ne nastupim na Euru, pogotovo jer bi sa Španjolskom igrali u Bordeauxu. Iskreno, srce bi me zaboljelo", rekao je Sertic uvjeren da bi Hrvatska mogla biti iznenađenje prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kvalifikacije su bile teške, ali Hrvatska ima veliku momčad, svjetski je poznata po svojem nogometu i igračima. Mogla bi biti iznenađenje Eura", zaključio je Sertic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo