NAKON VELIKE POBJEDE

ZEKIĆ SMIRUJE EUFORIJU: ‘Ovo je izvanredno, ali ništa nije gotovo. Jedna stvar nam se nikako ne smije dogoditi u Švicarskoj’

Nogometaši Osijeka stigli su do velikog uspjeha u drugom pretkolu Europske lige osiguravši prednost od 2:0 uoči uzvratnog susreta protiv Luzerna u Švicarskoj.

“Ovo je bilo izvanredno. Čestitam igračima. Zaslužili smo pobjedu. Bili smo izrazito dominantni. Nemamo vremena za slavlje. Za tri dana čeka nas utakmica s Rudešom, a potom uzvrat”, izjavio je trener Osijeka Zoran Zekić poslije utakmice.

NEZABORAVNA NOĆ U OSIJEKU: Grezda i Ejupi srušili Švicarce i osigurali veliku prednost bijelo-plavima

“Bio sam miran cijeli dan. Vjerujem da sam to prenio na igrače. I ja sam se opustio kod proslave drugog gola unatoč tomu što sam znao da nije gotovo. U prvom poluvremenu imali smo tri prilike i gredu, a na kraju smo nagrađeni drugom golom”, dodao je Zekić, javlja Goal.

“Slažem s da ništa nije gotovo. Sada moramo smiriti euforiju i pripremiti se za početak prvenstva, a onda ćemo misliti na Luzern. Ta će utakmica biti drugačija, ali imat ćemo veliku podršku navijača. Samo da ne primimo brzo pogodak pa da nas uhvati panika”, rekao je trener Osijeka te je još jednom ponovio da je sada najvažnija utakmica s Rudešom.

Povratak na Net.hr