ZEKIĆ JOŠ SANJA PET KOMADA S POLJUDA: / 'Tamo smo odigrali smo samo jedno pravo poluvrijeme'

Image
Foto: Screenshot

Nogometaši Osijeka u subotu gostuju na Poljudu u velikom obračunu za drugo mjesto na tablici. Trenutno obje momčadi imaju po 28 bodova.

24.11.2017.
13:38
Screenshot
VOYO logo

Trener Osijeka Zoran Zekić prije puta u Split poručio je kako jedva čeka početka utakmice.

Image
HAJDUKU SLIJEDI PAKLENI RITAM: /

Splitska momčad pred sobom ima tri derbija, evo što kaže trener Kopić

Image
HAJDUKU SLIJEDI PAKLENI RITAM: /

Splitska momčad pred sobom ima tri derbija, evo što kaže trener Kopić

"Ovo je prva od dvije međusobne utakmice s Hajdukom u svega nekoliko dana i trenutno nam je najbitnija. Veliki je motiv igrati na Poljudu, atmosfera će sigurno biti užarena kakva je inače u pravom derbiju. Očekujem da ćemo biti kvalitetan takmac i opravdati sve ono što smo do sada napravili od početka sezone", rekao je Zekić na konferenciji što prenosi službena klupska stranica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stalno se piše da puno lakše igramo u derbijima, ali ne bih ja rekao da je to za nas bio lakši posao, nego nam je momčad u tim susretima izgledala bolje nego u nekim drugim utakmicama. Nadam se da će tako biti i ovaj puta, ne samo jer je derbi u pitanju, nego prvenstveno zbog činjenice da nam trebaju bodovi protiv izravnog konkurenta na tablici. Ukratko, želim da svi budemo ponosni, uključujući i naše navijače, kako smo odigrali susret, a onda ni rezultat ne bi trebao izostati", dodao je i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od kada sam trener Osijeka odigrali smo samo jedno pravo poluvrijeme na Poljudu, onako muški, momčadski i hrabro što će biti nužno i u subotu i vjerujem da ćemo biti pravi. Što se mene tiče, jedva čekam da počne utakmica. Hajduk je promijenio trenera, a znamo da svaka promjena donosi i neke nove stvari u igri. Ne smijemo im dopustiti da te njihove promjene pretvore u svoju prednost na terenu, no više bi moji igrači trebali znati što ja želim od njih i koje zahtjeve moraju ispuniti jer smo puno duže zajedno u odnosu na Kopića i Bijele. Mislim da je to naša prednost", smatra Zekić.

"Ne gledam na dvostruki ogled sa Splićanima kao na nekakvo opterećenje, bez obzira koliko su nam značajne obje utakmice. Trenutno su mi sve misli isključivo vezane uz prvenstveni dvoboj", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osijek je na posljednjem gostovanju u Splitu izgubio 5:1.

"Gledali smo golove koje smo tada primili i zaista su bili jeftini. U tom susretu nismo bili koncentrirani i pametni, napravili smo puno pogrešaka, a i u nekim stvarima smo nepotrebno jurcali i na kraju bili kažnjeni. Jasno je da nam se to ovaj puta ne smije ponoviti. Što se pak tiče atmosfere i naboja na Poljudu, to bi i našoj momčadi trebao biti veliki motiv. Zar nije bolje igrati u takvom ozračju, nego pred 300-injak gledatelja na nekim drugim stadionima? Ako se netko boji igrati pred ispunjenim tribinama i plaši ga huk i galama suparničkih navijača, onda je definitivno pogriješio profesiju", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo