ŽDRIJEB US OPENA: / Četvero Hrvata nositelji u New Yorku, Ivo Karlović nastupa po 15. put

Image
Foto: Profimedia, Press Association

Branitelj naslova Novak Đoković prvi je nositelj

22.8.2019.
9:00
Profimedia, Press Association
VOYO logo

U četvrtak od 18 sati po srednjoeuropskom vremenu U New Yorku će biti održan ždrijeb pojedinačnog turnira tenisačica i tenisača na US Openu, posljednjem Grand Slam turniru u ovoj sezoni, na kojem će se četvero Hrvata naći na listama nositelja, dok će s vrha u turnir krenuti braniteljica i branitelj naslova, Japanka Naomi Osaka i Srbin Novak Đoković.

U turniru tenisačica Petra Martić će igrati kao 22., a Donna Vekić kao 23. nositeljica, dok će u turniru tenisača Borna Ćorić biti 12. nositelj, a pobjednik US Opena iz 2014. godine Marin Čilić će uz svoj ime i prezime imati broj 22, što mu je najniža nositeljska pozicija još od Wimbledona 2014. u kojem je bio 26. nositelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia, Shutterstock Editorial
Image
Foto: Profimedia, Shutterstock Editorial

Donna Vekić

Osim spomenutih hrvatskih predstavnika, u ždrijebu tenisača naći će se i 40-godišnji Ivo Karlović, kojem će to biti 15. nastup u glavnom turniru US Opena.

Đoković brani titulu

Na listi nositeljica nalaze se četiri bivše pobjednice US Opena, uz braniteljicu naslova Naomi Osaku, to su Serena Williams, Sloane Stephens i Angelique Kerber.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na listi nositelja su petorica osvajača posljednjeg Grand Slam trofeja u sezoni, odnosno svi koji su još aktivni tenisači, osim ozlijeđenog Argentinca Juana Martina del Potra i nedovoljno spremnog Britanca Andyja Murrayja. Uz branitelja naslova Novaka Đokovića, još su tu Rafael Nadal, Roger Federer, Stan Wawrinka i Marin Čilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo