ZBOG OVE FOTOGRAFIJE JE DILETTA POLUDJELA: / 'Trpjela sam otrovne tračeve, ali sada sam se malo umorila...'

Image
Foto: Profimedia

Diletta Leotta je prošle godine snimljena kako se ljubi s prvim čovjekom talijanskog prvoligaša Rome

29.4.2021.
15:50
Profimedia
VOYO logo

Talijanski list Oggi objavio je nedavno fotografiju na kojoj se Diletta Leotta, po mnogima najljpša sportska novinarka na svijetu, ljubi s čelnikom talijanskog prvoligaša Rome Ryanom Friedkinom.

Image
DILETTI JE PREKIPJELO: /

'Šutjela sam i trpjela, ali sad je stvarno više dosta. Pa i moja baka povjeruje u sve te laži'

Image
DILETTI JE PREKIPJELO: /

'Šutjela sam i trpjela, ali sad je stvarno više dosta. Pa i moja baka povjeruje u sve te laži'

Ta je fotografija navodno snimljena u prosincu prošle godine, a Talijani tvrde da je odnos Dilette i Feldkina i dalje aktualan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Diletta je donedavno bila u vezi s turskim glumcem Canom Yamanom, a nakon što se fotografija na kojoj se ljubi s čelnikom Rome pojavila u javnosti, Talijanka se oglasila na Instagramu i u svojoj objavi se obrušila na medije koji objavljuju glasine o njenom životu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Uvijek sam šutjela, dugo sam šutjela ali sve do sada. I možda sam pogriješila pritom. Zapravo sam se zavaravala da će prije ili kasnije dobre informacije prevladati nad ‘junk’ novinarstvom. Tako sam trpjela svakodnevne otrovne tračeve: fotografe ispod kuće i na skuterima iza svakog mog pokreta, dronove izvan prozora, ali sada sam se malo umorila i dosta je! Kažem to zato što, čitajući svakodnevno rezervirane za mene neistine u novinama, svatko može pomisliti da sam ljudožderka, žena nesposobna voljeti. To je neprihvatljivo. Ustvari, nemojte mi reći da je to cijena koju treba platiti za uspjeh. Ili da sam ga tražila i tražim zbog šminke, oblina, nošenja odjeće, objavljenih fotografija. Izbor spada u sferu individualne slobode, zar ne? A individualna sloboda, u pogledu poštovanja i uvažavanja drugog, mora se poštovati, zar ne? Ne vrijeđam i nikoga ne osuđujem”, napisala je Diletta koju su povezivali s brojnim javnim osoba, kao primjerice sa švedskim nogometašem Zlatanom Ibrahimovićem s kojim je snimila reklamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Moja baka vjeruje u sve što se piše'

“Objasnite mi zašto onda žena ne može imati prijatelje, već uvijek samo ljubavnike. Jer ako dva puta popijem piće sa simpatičnim muškarcem, hoćemo li odmah razgovarati o novoj ljubavi? Ako radim reklamu s nogometašem, zašto se mjesecima insinuira da smo tajno u vezi? Ili kad se družim s lijepim glumcem i sretni smo, to mora biti izmišljena priča? I zašto, ako zbog aktualne pandemije odustanem od putovanja u inozemstvo, govorimo o krizi u vezi”, napisala je i dodala:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sve sam trpjela do sada, ponekad se naučila tome i smijati, ali razmišljam o činjenici da nijedna muška slavna ličnost, talent, javna ličnost nazovite kako hoćete, nije predmet morbidne novinarske pažnje u privatnoj sferi, kao ni žena na TV-u. Mogu li reći da mi je dosadilo? Također iz poštovanja prema čitateljima koje su prevarili loše informirani novinari. I zbog drugih, meni dragih ljudi koji su često povrijeđeni kada čitaju laži. Kao na primjer moja baka, koja s 80 godina pogrešno povjeruje svemu što se napiše”, zaključila je Leotta u objavi.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo