banner

DIRLJIVA PORUKA

ZBOG OVAKVIH STVARI NAVIJAČI OBOŽAVAJU SRNU: Bivši kapetan postom oduševio fanove, a onda se oglasio Tarik Filipović….

Šahtar ne igra u Donjecku još od 2014. godine, a njihova Donbas Arena je oštećena u sukobima ukrajinske vojske i proruskih pobunjenika

Bivši hrvatski reprezentativac Darijo Srna oduševio je navijače Šahtara najnovijim postom na Instagramu. Naime, pomoćni trener ukrajinskog velikana pozirao je pokraj table udaljene 91 kilometar od Donjecka. Kao što je poznato klub se zbog ratnih okolnosti morao preselili i sada svoje domaće utakmice igraju u Harkivu.

“Dragi stanovnici Donjecka i dragi navijači Šahtara! Zajedno smo jači i bolji i moramo vjerovati da ćemo se jednog dana vratiti u naš grad Donjeck i zaigrati u Donbass Areni! Zajedno do kraja! Donjeck 91 km. Tako blizu, a tako daleko”,  poručio je Srna.

Na njegovu objaui reagirao je, među ostalima, poznati glumac i televizijski voditelj Tarik Filipović. Iskoristio je ovu priliku u malo se našalio sa Srnom.

 

Bivši kapetan nosio je dres Šahtara od 2003. do 2018. nakon čega je jednu sezonu odradio u talijanskom Cagliariju. Ovog ljeta vratio se u Ukrajinu te je preuzeo funkciju pomoćnika trenera prve momčadi Luísa Castra.

Povratak na Net.hr