ZAVRŠENA POTRAGA ZA SLAVNIM NOGOMETAŠEM: / Sakrio se među šeicima u Dohi

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP
3.8.2015.
9:06
AFP
VOYO logo

Konačno je završena potraga za jednom od najvećih zvijezda i ovog prijelaznog roka, argentinski nogometaš Angel Di Maria pronađen je živ i zdrav - u Dohi.

Di Maria se nije pojavio na početku priprema u Manchester Untiedu, a trener Louis van Gaal nije imao pojma gdje se nalazi njegov igrač dok je momčad bila na američkoj turneji. Iako se govorilo o njegovom prelasku u PSG, engleski klub ga je zbog kašnjenja na pripreme kaznio s 500.000 eura.

Image
ANGELE, GDJE SI: /

Van Gaal nema pojma gdje je Di Maria!

Danas na liječničkom

Nakon boravka u Sao Paulu, Di Maria se sakrio u Kataru. U pratnji ljudi iz francuskog kluba, 27-godišnji Argentinac je prebačen na akademiju Aspire gdje bi danas trebao proći liječničke preglede, a zatim u Parizu potpisati ugovor i službeno postati nogometaš PSG-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošlo ljeto Manchester United je njegovim transferom iz Reala, vrijednim 75 milijuna eura, srušio rekord Premier lige, da bi ga Argentinca godinu dana kasnije prodao za 63 milijuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentincima "začaran" Old Trafford

Di Marijin slučaj potvrdio je teoriju da dosad ni jedan Argentinac nije uspio na Old Traffordu. Nakon dobrog starta, malo su ga zaustavile i ozljede, ali Di Maria je samo potvrdio da je United i lani bio njegova druga opcija, iza PSG-a.

Na Parku prinčeva, zarađivat će tjedno 240.000 eura, bez bonusa i premija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo