NAJVEĆI ADUT ZAPALIO NACIJU: / Zato su mladi Vatreni moćni i mogu do kraja; Englezima i Francuzima se tresu gaće nakon ovog

Image
Foto: Screenshot/RTL
Image
Foto: Screenshot/RTL

Velika očekivanja uoči Eura

13.6.2019.
13:17
Screenshot/RTL
VOYO logo

Mlada hrvatska nogometna reprezentacija priprema se za nastup na Europskom prvenstvu u Italiji i San Marinu na kojem će nastupiti nakon 15 godina izbivanja. U prijateljskoj utakmici mladi Vatreni pobijedili su Dansku 1:0.

MLADI VATRENI POBIJEDILI DANSKU: Dobar dojam pokvarila ozljeda Ivana Šunjića

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
MLADI VATRENI POBIJEDILI DANSKU: /

Dobar dojam pokvarila ozljeda Ivana Šunjića

Nastup na Euru najavio je Nikola Vlašić koji smatra da je Hrvatska pritajeni favorit. Najveći adut Nenada Gračana pokazao je samouvjerenost u svojoj izjavi i pomalo najavio velike stvari. Dobra je stvar što naši mladi reprezentativci imaju pouzdanja, samouvjereni su nakon jučerašnje pobjede na Aldo Drosini protiv Danske, svjesni su kako imaju kvalitetu i jedino takvi mogu na turniru ostvariti velike stvari...

Samouvjereno na Euro

"Ne osjećam pritisak, mislim da ova generacija ima odlične igrače. Svi igramo u velikim klubovima i mislim da ne moramo osjećati pritisak, već ponos i predstaviti svoju zemlju najbolje što možemo", izjavio je za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S moje strane gledišta, možda smo mi pritajeni favoriti, ako su tu Francuzi i Englezi, ali ja stvarno osjećam da ih možemo iznenaditi i parirati im. Na Euru je 12 stvarno jako jakih ekipa", rekao je optimistično.

Vlašić je igrao i za seniorsku reprezentaciju za koju ima pet nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lijepo je igrati za reprezentaciju, ali u U21 se osjećam kao bitniji igrač za ovu generaciju i zbog toga mi je možda veći gušt, ali osjećaj ponosa je jednak", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo