ZAŠTO NAS TO NE ČUDI: / Šuker i društvo slijepo podržavaju Platinija

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
28.11.2015.
12:41
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Sastanak koji je održan u budvanskom hotelu "Avala" prvi je na kojem su, pored predstavnika Hrvatske, BiH, Crne Gore, Makedonije, Slovenije i Srbije, prisustvovali i predsjednici i glavni tajnici nogometnih saveza Albanije, Bugarske, Grčke, Cipra i Rumunjske, čime je skupina regionalnih saveza proširena na 11 članova.

Novi članovi potpisali su memorandum o suradnji, koji je inicijalno potpisan od strane šest saveza na osnivačkom sastanku u Ljubljani krajem siječnja ove godine i koji predviđa učvršćivanje prijateljskih odnosa, očuvanje integriteta i borbu protiv svih negativnih pojava u nogometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priznanje i podrška

Predstavnici saveza odali su priznanje i zahvalnost predsjedniku Uefe Michelu Platiniju, te mu upućuju punu podršku u borbi za dokazivanje svoje nevinosti i kandidaturi za predsjednika FIFA-e. Upućen je službeni zahtjev Etičkoj komisiji i svim organima Fife da postupaju po zahtjevima Izvršnog odbora Fife i da u konkretnom slučaju predsjednika Uefe Michela Platinija, poštujući statutarne okvire djelovanja i proceduru, po ubrzanom postupku donesu pravovaljane odluke, posebno poštivajući rokove u vezi s predstojećim izbornim procesom u FIFA-i, kako ne bi zloupotrijebili svoje ovlasti, utjecali i kreirali isti i time nanijeli veliku štetu nogometnom sportu.

Na sastanku je izraženo zadovoljstvo radom administracije UEFE i upućena je apsolutna podrška kako bi se u budućnosti očuvao kontinuitet u radu europske kuće nogometa. Sudionici su podržali prijedlog povećanja Izvršnog odbora Uefe za dva nova člana koji bi dolazili iz nogometnih saveza. Naredni regionalni sastanak ovih saveza održat će se krajem siječnja iduće godine, a domaćin će biti Nogometni savez Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo