LEGENDE U ČUDU

ZAŠTO? KAKO?: ‘Ugasili smo se, ne znam kako nismo uspjeli zatvoriti utakmicu ‘

Šok i nevjerica nakon utakmice vladali su u studiju RTL-a, gdje su utakmicu analizirali Mirza Džomba i Goran Šprem, bivši rukometni reprezentativci.

NOVI ŠOKANTAN PORAZ U PARIZU: Kauboji vodili +8 protiv Slovenaca pa se potpuno raspali i ostali bez bronce!

‘Izgubili bez da smo išta napravili’

“Kao što smo mi napravili Poljacima u Poljskoj, sad su Slovenci napravili nama”, kazao je Mirza Džomba koji je tražio prave riječi nakon šokantnog poraza.

Na prošlom Euru je Hrvatska nadigrala domaćina s 14 razlike.

“Izgubili smo bez da smo išta napravili. Ne da je crna rupa, nego smo se ugasili. Osam razlike u 40 minuti, ne znam tko to može izgubiti.”, dodao je Džomba.

“Ovo smo morali izgurati, trebali uvesti nove igrače u završnici ako treba. Ne sviđa mi se način na koji smo danas odigrali utakmicu”, u nevjerici je govorio Mirza.

‘Ne možeš pasti fizički u zadnjih 15 minuta’

Goran Šprem je dodao:

“Ne možeš fizički pasti u zadnjih 15 minuta. Slovenci su se već bili raspali, nisu se više ni vraćali u obranu. Kad ovo izgubiš, nemam riječi.

“Jučer smo bili na gol do finala, a danas imaš +8 za broncu. Moramo si postaviti poitanja kako odigravamo te zadnje minute. Vodili smo, zašto  nismo zatvorili utakmicu”.

Šprem je analizirao prvenstvo:

“Počeli smo cijeli prvenstvo slabo, dizali se, našli pravi ritam, dobili Mamića  i Cindrića, ali puno više očekujem od desne strane napada, od Stepančića i Šebetića. Žao mi je što krila nisu dobila više lopti. Naš potencijal nije na 100 posto”

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr