NISU OTKRILI O KOME JE RIJEČ

ZARAZA U LOKOMOTIVI, ODGOĐENA UTAKMICA S OSIJEKOM: Dvojica igrača pozitivna, a još petorica imaju simptome

Dva igrača NK Lokomotive obavila su u nedjelju, 18.listopada, testiranje na COVID-19 , te je rezultat pozitivan. Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka (GDPR) nismo u mogućnosti objaviti identitet zaraženih osoba, navodi se u priopćenju

Današnja utakmica između nogometaša Osijeka i Lokomotive koja se trebala igrati s početkom u 17:05 sati na Gradskom vrtu – odgođena je. U prijepodnevnim je satima otkriveno da su dvojica nogometaša Lokomotive pozitivni na koronavirus, a još petorica  imaju simptome koji ukazuju na moguću zarazu. Svima želimo što brži oporavak!, priopćeno je na stranicama NK Osijeka.

Iz zagrebačkog kluba su, pak, objavili kako su njihova dva igrača obavila u nedjelju, 18.listopada, testiranje na COVID-19 , te je rezultat pozitivan.

“Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka (GDPR) nismo u mogućnosti objaviti identitet zaraženih osoba”, navodi se u priopćenju koje je objavljeno na stranicama kluba.

Klub je također objavio da je “odmah obaviještena nadležna epidemiološka služba koja je dvojici igrača odredila mjeru stroge samoizolacije, a sve sukladno preporukama Stožera Civilne Zaštite RH i radne skupine HNS-a”. Čeka se odluka nadležne epidemiološke službe vezano za mjere samoizolacije za bliske kontakte zaraženih, dodaje se u priopćenju.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr