ŽESTOK JE

ZAR JE MORALO BAŠ TAKO GRUBO? Vatreni na izlaznim vratima Wolfsburga, a predsjednik grmi – ‘Neka radije pronađe formu…’

Brekalo je ovih dana spominjan u kontekstu mogućeg transfera u Atalantu i Lille

Hrvatski nogometaš i reprezentativac, Josip Brekalo, ove sezone igra vrlo dobro u dresu Wolfsburga, ali Nijemci nisu baš pretjerano zadovoljni njime.

Kicker piše da Brekalo previše oscilira, kako tijekom same utakmice, tako i općenito u formi. Vatreni od toga niti ne bježi i nedavno je sam priznao da mu nedostaje konstante.

Brekalo je, nažalost, napravio veliku pogrešku u prošlom kolu protiv Eintrachta, zbog čega je njegova momčad na kraju poražena s 4:3. Brekalo je “asistirao” protivnica za rezultat 3:2 tako što je izgubio loptu iz koje je krenula kontra za gol.

Nakon utakmice direktor Wolfsburga opleo je baš po mladom Brekalu. “Taj gol je, naravno, Brekalova greška”, rekao je nakon utakmice direktor Wolfsburga Jorg Schmadtke.

ProfimediaFoto: Profimedia

Gruba reakcija

Brekalo je ovih dana spominjan u kontekstu mogućeg transfera u Atalantu i Lille. Brekala trenutno ne zanimaju transferi već samo njegova igra u Wolfsburgu, a kazao je kako će na kraju sezone razmišljati o odlasku.

Vatreni je ugovorom vezan za Wolfsburg do ljeta 2023. godine, a ove sezone zabio je četiri gola i jednom asistirao. Cijelu ovu situaciju dodatno je komentirao direktor Wolfsburga i bio je podosta grub.

“Možda bi Josipu najbolje bilo da se posveti ugovoru koji ima u svom aktualnom klubu. Možda bi to najviše pomoglo da pronađe konstantniju formu. Onda neka donese ponudu na stol. Ako je ima”, rekao je Schmadtke.

Povratak na Net.hr