ZAMASKIRANI JOSE: / Zbog ovog napadača Mourinho je otputovao na kraj Europe!

Image

Ukrajina je dočekala Španjolsku u posljednjoj utakmici kvalifikacija za EURO 2016., a u loži Olimpijskog stadionu u Kijevu se našao i Jose Mourinho.

13.10.2015.
10:16
VOYO logo

Kamere su tijekom utakmice pokazale trenera Chelseaja, koji je s kapuljačom na glavi ekspresno postao predmet šala na društvenim mrežama. Što je 'Special One' radio u Ukrajini je ipak bolje pitanje, a odgovor je ekspresno ponudio madridski sportski dnevnik AS.

Mourinho traži pojačanja nakon očajnog ulaska u sezonu, a osim što je gledao dva svoja aduta u dresu Furije (Cesar Azpilicueta i Cesc Fabregas) slavnog trenera je zanimalo kako će reagirati ukrajinski napadač Andrij Jarmolenko. Prema izvještajima, odigrao je vrlo dobro svih 90 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mourinho će ga imati priliku bolje upoznati i tijekom međusobnog okršaja Chelseaja i kijevskog Dinama u Ligi prvaka, ali navodno želi što prije dogovoriti transfer. Nova ukrajinska zvijezda proteklog je ljeta bila na meti Barcelone, te je gotovo sigurno kako će početkom 2016. godine Dinamo skupo prodati svoju zvijezdu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo