ZAGREBAŠI IZGUBILI KOD ČERVARA: / Iskusni trener proglasio ih favoritom, a onda im uzeo bodove

Image

Rukometaši PPD Zagreba u svom su 14. nastupu u regionalnoj SEHA ligi pretrpjeli četvrti poraz, bolji od njih je u Skoplju bio Metalurg sa 25:22 (10:10).

8.2.2017.
19:33
VOYO logo

Hrvatski je prvak bio izraziti favorit uoči dvoboja s Metalurgom, ali nakon što je pred kraj prvog poluvremena poveo sa 10-7 uslijedio je veliki pad. Domaći sastav je do poluvremena uspio poravnati na 10:10 da bi u nastavku Metalurg odmah stigao do prednosti od 14:11, a sredinom drugog dijela i do pet pogodaka prednosti (19-14). Zagreb je uspio primaknuti na 19:17, ali ne i bliže.

Stipe Mandalinić sa sedam i David Miklavčič s pet golova bili su najefikasniji kod PPD Zagreba, a Nemanja Obradović i Filip Kuzmanovski su postigli po pet pogodaka za Metalurg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagreb je četvrti

Uoči utakmice, trener Metalurga Lino Červar izjavio je kako je Zagreb veliki favorit, ali to se na terenu baš nije vidjelo. Iskusni trener, bivši hrvatski izbornik i nekadašnji trener Zagreba i dalje se spominje kao prvi kandidat za Babićevog nasljednika na klupi hrvatske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gadža zabio devet za Nexe

U dvoboju Nexea i Velenja, junak pobjede bio je Ante Gadža koji je postigao devet pogodaka među kojima su i posljednja dva na utakmici. Po pet golova dodali su Vedran Zrnić i Saša Barišić-Jaman, dok su u redovima gostiju najefikasniji bili Alem Toskić i Luka Mitrović sa po četiri gola.

Nexe je sada šesti na ljestvici sa 15 bodova iz isto toliko nastupa, dok je Gorenje Velenje osmo sa 12 bodova iz 14 utakmica. Nakon ovog poraza PPD Zagreb je ostao četvrti na ljestvici sa 28 bodova, dva manje uz dvije utakmice manje od trećeg Celja PL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na vrhu su Vardar sa 44 i Veszprem sa 41 bodom iz po 17 utakmica

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo