ZAGREB STIGAO DO SENZACIJE U LIGI PRVAKA: / Červarove trupe šokirale moćne Nijemce

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

U nastavku Zagreb je, uz odlične Horvata, Sršena i Mandića, dobio još jedno jako oružje.

19.9.2018.
21:11
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Rukometaši PPD Zagreba u susretu 2. kola skupine B Lige prvaka u srijedu su u gostima kod njemačkog Flensburga slavili sa 31-29 (16-16). Nakon nesretnog poraza u Osijeku od mađarskog Pick-Szegeda (23-24), rukometaši Zagreba su protiv favoriziranog Flensburga pružili odličnu partiju i zasluženo pobijedili.

Mandić, Sršen i Horvat najbolji

Zagreb je većinu prvog poluvremena odigrao vrlo dobro i u 12. minuti odvojio su se na četiri gola prednosti (9-5). U još nekoliko navrata Zagreb je imao četiri pogotka viška, ali u posljednjih pet minuta prvog poluvremena Flensburg uspijeva uhvatiti priključak i na odmor su momčadi otišle poravnate (16-16).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku Zagreb je, uz odlične Horvata, Sršena i Mandića, dobio još jedno jako oružje, vratara Urha Kastelica. Slovenski golman je u prvom poluvremenu imao samo dvije obrane, ali u nastavku je "poludio", skupivši 11 obrana. Nakon pet minuta igre u nastavku igrači Zagreba su imali tri gola viška i niti u jednom trenutku nisu dopustili da padnu u "crnu rupu". Stalno su bili u vodstvu, a devet minuta prije kraja imali su i pet pogodaka prednosti (28-23), i na kraju su znalački došli do trijumfa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stiže PSG

Kod Zagreba najbolji su bili David Mandić sa osam pogodaka, Ivan Sršen zabio je sedam, Zlatko Horvat šest, a vratar Urh Kastelic skupio je 13 obrana. Ekipu Flensburga predvodio je Lasse Svan sa sedam golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U preostalim susretima 2. kola B skupine 23. rujna se sastaju Skjern - Motor Zaporožje, Paris Saint-Germain - Celje Pivovarna Laško, te Pick Szeged - Nantes. PPD Zagreb će sljedeći nastup u Ligi prvaka imati 29. rujna kada dočekuje moćni Paris Saint-Germain.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo