ZAGREB SE OPROSTIO OD LIGE PRVAKA: / Hrvatski prvak neporažen se vraća iz Pariza

Image

Rukometaši PPD Zagreba oprostili su se od ovogodišnje Lige prvaka remijem 32:32 protiv PSG-a u gostima.

1.5.2016.
18:47
VOYO logo

Najbolji strijelac u redovima Zagreba bio je ZlatkoHorvat (8), a jedan manje dao je StipeMandalinić. Sjajnu utakmicu odigrali su i pivoti LeonŠušnja i TinKontrec. Prvi je dao četiri, a drugi šest golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vorijeva četiri gola

Francuze je pak predvodio SergijOnufrijenko sa 100 postotnim učinkom. dao je sedam golova iz isto toliko pokušaja. Već spomenuti hansen pridodao je per, koliko i NikolaKarbatić. Nekadašnji kapetan hrvatske reprezentacije IgorVori postigao je četiri pogotka za Parižane

PSG je bio bolji na početku utakmice. U desetoj minuti vodili su 6:3, ali je Zagreb stigao do izjednačenja u 18. kada gol postiže Marković. Poluvrijeme je završilo rezultatom 16:13 za domaćine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku Zagrebu se pružila ptrilika doći do pobjede. Thierry Omeyer sjeo je na klupu jer je skupio samo četiri obrane. Vujovićevi igrači u 48. minuti poveli su, a tri minute prije kraja susreta Šebetić je zabio za 32:29 vodstvo Zagreba. Ostao je to zadnji što su ga rukometaši hrvatskog prvaka uspjeli postići na gostovanju u Parizu. S dva pogotka Hansena i jednim Abaloa domaća je momčad uspjela na kraju izbjeći poraz.

Parižani su se pridružili poljskom Kielceu, njemačkom Kielu i mađarskom Veszpremu na završnom turniru Lige prvaka, kojem će 28. i 29. svibnja domaćin biti njemački Koeln.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Rukometna Liga prvaka:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Paris Saint-Germain - PPD Zagreb 32-32 (prva utakmica 28-20)

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo