ZAGREB NASTAVIO DOMINACIJU U HRVATSKOM PRVENSTVU: / Bez Horvata i Vorija osigurali 27. naslov prvaka

Image
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

U posljednjem, 10. kolu prvenstva Hrvatske zagrebaši će u petak 01. lipnja ugostiti ekipu Nexe Našica.

20.5.2018.
22:01
Dusko Marusic/PIXSELL
VOYO logo

Rukometaši PPD Zagreba osvojili su 27. naslov prvaka Hrvatske, nakon što su u sklopu 8. kola Premijer lige za prvaka rukometnog prvenstva Hrvatske svladali Spačve iz Vinkovaca, priopćili su iz kluba. Oko 500 navijača u sportskoj dvorani Bartola Kašića moglo je uživati u odličnoj utakmici u kojoj je na koncu slavio novi-stari hrvatski prvak PPD Zagreb i to rezultatom 35:18 (19:12).

Trener Zlatko Saračević na put u Vinkovce nije vodio kapetana seniorske ekipe Zlatka Horvata, kao ni suigrače mu Davida Miklavčića i Igora Vorija, a svoj debi odradio je i mladi Vid Starčević koji je minulog vikenda sa svojim kadetima osvojio naslov prvaka Hrvatske na završnici u Umagu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Saračević čestitao igračima

U pobjedi nad Spačvom posebno su se istaknula Zagrebova krila Josip Božić-Pavletić sa sedam, Valentino Ravnić sa šest, odnosno Josip Ereš s pet pogodaka. Urh Kastelic u prvom je poluvremenu imao pet obrana, dok je u nastavku Arian Jović briljirao s čak 12 obrana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čestitke mojim igračima na pravom pristupu i zasluženoj pobjedi. Mislim da smo odigrali pametno, strpljivo i da smo u svakom trenutku utakmice znali što želimo i kako to postići. Zadovoljan sam i što sam uspio mlađima dati priliku posljednjih 15-ak minuta i stroga što su dobro odradili posao. Imamo još dvije utakmice i bez obzira na to što smo već osigurali novi naslov prvaka očekujem od svojih igrača da do kraja ostanu koncentrirani i da zaključimo sezonu bez poraza", Saračević.

"Čestitka mojim suigračima na naslovu prvaka Hrvatske. Nije bilo lako, ali odradili smo jednu jako dobru sezonu. Malo smo kiksali kada nismo prošli skupinu Lige prvaka, ali mislim da smo bili odlični u SEHA Gazprom ligi i da smo hrvatska natjecanja odradili na visini zadatka. Ostaje nam gostovanje kod mlade, brze i borbene ekipe Varaždina i onda domaća utakmica s drugom najboljom ekipom Hrvatske, a to je Nexe. Očekujem da s dvije pobjede zaključimo prvenstvo i neporaženi odemo na zasluženi odmor", dodao je strijelac tri pogotka Domagoj Pavlović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednjem, 10. kolu prvenstva Hrvatske zagrebaši će u petak 01. lipnja ugostiti ekipu Nexe Našica. Taj dvoboj na rasporedu je u 19.00 sati u Kutiji šibica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo