ZAGREB GORI PRED DERBI S RIJEKOM: / 'Sve je spremno za nogometnu feštu'

Image

Ovog vikenda, točnije u nedjelju u 17 sati na Maksimiru igraju Dinamo i Rijeka. Riječ je o utakmicu između vodeće i druplasirane momčadi prvenstva, tako da je jasna važnost ovog susreta.

18.2.2016.
17:31
VOYO logo

"Stvarno jedva čekamo utakmicu, a ima jako puno razloga. Prva utakmica na Maksimiru ove godine i nakon pauze, derbi s Rijekom, bit će lijepo vrijeme i očekujemo lijepo popunjen stadion. Ma baš su svi preduvjeti spremni da bude prava nogometna fešta", izjavio je kapetan Modrih DomagojAntolić za službenu klupsku stranicu.

"Nisam baš za neke velike najave preko medija i prije utakmice. Vidjet ćemo sve na terenu. Ipak, bolja smo momčad i pred našim navijačima želimo pobjedu", tvrdi veznjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Domagoj Antolić

Stojanovićev debi na Maksimiru

Utakmica s Rijekom bit će poseba za PetraStojanovića, zimskog pojačanja momčadi ZoranaMamića, i to iz jednostavnog razloga što će debitirati na domaćem terenu.

"Nemam tremu, barem ne bih to tako opisao, ali naravno da se posebno veselim utakmici. Bit će to sigurno utakmica koju ću vječno pamtiti jer debitirati na Maksimiru u dresu Dinama je nešto posebno. Kao i suigrači, dat ću sve od sebe da razveselimo navijače i siguran sam da ćemo dobiti ako budemo pravi", poručio je slovenski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoje mišljenje o predstojećem derbiju izrazio je i MarkoPjaca.

"Veselim se svakoj utakmici, a naravno da derbiji daju još jednu dozu napetosti. Jedva čekam početak utakmice, siguran sam da će i atmosfera biti dobra, a onda ćemo i mi lakše doći do cilja koji se zna - pobjeda. Mislim da smo bolja momčad od Rijeke i da ćemo to pokazati i na terenu", kazao je krilni napadač Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvostruki bodovi

O utakmici s Dinamom progovorio je i Rijekin Josip Brezovec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Utakmica nosi puno, igra se za dvostruke bodove. Možemo jako puno dobiti u utakmici protiv Dinama, pripremamo se kao za svaki drugi susret. Rijeka zna što želi i tako ulazimo u tu utakmicu. Radi se o utakmicama u kojima možeš samo profitirati i možemo puno napraviti. Ekipa koja pobijedi neće u nedjelju osvojiti prvenstvo", rekao je Brezovec.

Podsjetimo i na to da Dinamo trenutno ima 48 bodova, dva više od Rijeke. Također, Modri su u zadnjih pet prvenstenih kola upisali samo pobjede, dok Rijeka ima dva remija i tri pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo