ZABRANJENA TEMA NA POLJUDU: / Oreščanin otkrio o čemu se ne smije pričati u svlačionici Hajduka

Image
Foto: Screenshot

Splitski velikan igra odlučujuće utakmice u borbi za Europu

29.3.2019.
12:24
Screenshot
VOYO logo

Trener Hajduka Siniša Oreščanin stao je pred novinare novinare uoči subotnjeg sraza s Istrom 1961. Poručio je kako im je ta utakmica iznimno bina u smislu da jedan ciklus završe pozitivno. Također, istaknuo je kako misli da će im susret s Istrom biti zahtjevan jer suparnici imaju dobar napadački potencijal te da po kvaliteti kadra ne zaslužuju mjesto na kojem su sada.

"Trener Cvitanović donio je više napadački gard. Mislim da je Gorica dosta sretno dobila utakmicu protiv njih. Oni će bar u Puli imati goropadniji gard. Imaju kvalitetu i nemaju što izgubiti u ovom susretu", kazao je Oreščanin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opasan tjedan

O povratnicima iz reprezentacije rekao je kako iz iskustva zna da je to specifičan i opasan tjedan jer igrači dolaze ispražnjeneni. Nekoliko dana nakon gostovanja u Puli, točnije iduće srijede, na Poljud dolazi Dinamo. Prvi čovjek stručnog stožera Bijelih jasno je dao do znanja da o Modrima u ovamo trenutku ne razmišlja.

"U svlačionici će Dinamo biti zabranjena tema. Istra nam je vrlo bitna u borbi za Europu i ta nam je utakmica puno, puno bitnija", poručio je Oreščanin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što je još rekao pogledajte u videu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo