ZA SVE JE KRIV PENAL: / Bilićev promašaj pojasnio zašto nije uspio u West Hamu

Image
Foto: AFP

Slaven Bilić doveo je u ljeto talijanskog napadača Simonea Zazu iz Juventusa.

13.10.2017.
8:50
AFP
VOYO logo

Potpisali su jednogodišnji ugovor o posudbi s mogućnošću otkupa. Međutim, West Ham ga se odrekao samo šest mjeseci nakon odlaska. U 11 nastupa nije postigao niti jedan gol, iako se očekivalo da će biti udarna igla.

Po povratku u Torinio čekalo ga je novo razočaranje jer u Juventusu nije bilo mjesta za njega. Ubrzo je završio na posudbi u španjolskoj Valenciji gdje je do kraja sezone ubilježio 20 nastupa i zabio šest golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove sezone Zaza igra na visokoj razini. U sedam kola dao je već šest golova. Ipak, još uvijek ga prati neuspjeh iz West Hama. Stoga je još jednom odlučio pojasniti što je pošlo po zlu.

"Bio sam pretužan zbog promašenog penala protiv Njemačke na Europskom prvenstvu. Nisam ga želio izvesti. Nisam puno puta izvodio penale tijekom karijere, ali sam ih za vrijeme treninga s Italijom uglavnom pogađao. Zbog toga sam odlučio uraditi ono što je od mene zatraženo. Kad sam promašio sve je bilo negativno. To je bio najgori dio moje karijere", pojasnio je Zaza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Djevojka i obitelj su mi pomogli da prebolim taj težak period i zahvalan sam im na tome", kazao je Talijan, javlja Calciomercato.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od kada je promašio penal još se nije uspio nametnuti izborniku i vratiti u reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Volio bih opet zaigrati za Italiju, ali to što još nisam dobio poziv ne znači da ga nisam zaslužio. To je ipak moj cilj", poručio je napadač.

Na pitanje je li u kontaktu s izbornikom Venturom kratko je uzvratio: 'A zašto bih bio?'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo