ZA RAKITIĆA NEMA NOVCA, A ZA NJEGA IMA: / Barca pripremila novi ugovor za veznjaka

Image
Foto: AFP

Nakon što je odlučio ostati u klubu nadao se da će ga nagraditi za vjernost.

21.9.2018.
14:57
AFP
VOYO logo

Prije samo nekoliko dana predsjednik Barcelone Joseph Maria Bartomeu izjavio je u razgovoru za Onda Cero kako zbog nedostataka sredstava ove sezone neće moći nagraditi Ivana Rakitića poboljšanjem ugovora. Ova je priča došla u fokus nakon što je Vatreni poslije Svjetskog prvenstva odlučio ostati vjeran Kataloncima iako je lako mogao završiti u PSG-u gdje bi zadovoljio svoje financijske apetite.

Reakcija Vatrenog

"Ne tražim ništa, želim samo da su ljudi zadovoljni mnome. Ostanak je bila moja odluka, sretan sam ovdje. Iskreno što će se dogoditi, dogodit će se, meni to ništa ne mijenja. Riječi u nogometu ionako ništa ne znače, važno je ono što se govori na terenu, a ja se osjećam dobro. Kao i moja obitelj ovdje što je meni najvažnije”, glasio je Rakitićev odgovor predsjedniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako u klubu, eto, nemaju novaca za povećanje plaće Vatrenom prije iduće sezone, nekako su ga našli za Sergija Busquetsa. Kako piše ESPN, u narednim tjednima veznjak bi trebao dobiti poboljšani ugovor iako je prije samo dvije godine potpisao aktualni, koji mu vrijedi do 2021. Dakle kao i Rakitićev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim povećanja plaće očekuje se da će mu povećati otkupnu klauzulu na 400 milijuna eura, kolika je Ousmaneu Dembeleu i Philippeu Coutinhu. Isto tako Barcelona uskoro planira novim ugovorom nagraditi i Jordija Albu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo