'ZA OVO NEMA OPROSTA': / Ukrajinski biciklist izbačen s utrke nakon što je suparniku razbio arkadu

Image
Foto: Screenshot/Twitter
Image
Foto: Screenshot/Twitter

Ukrajinski biciklist Andrij Grivko (33), član ruske Astane, izbačen je s utrke "Dubai Tour" nakon što je za vrijeme treće etape šakom u glavu udario Nijemca Marcela Kittela.

2.2.2017.
19:35
Screenshot/Twitter
VOYO logo

Grivko je pritom lideru utrke po Dubaiju razbio arkadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Neću prihvatiti ispriku'

"Neći prihvatiti ispriku. Ovo nema vezs s biciklizmom. Grivko je nanio sramotu ovom prekrasnom sportu. U trenucima dok smo se borili za što bolju poziciju Grivko me udario šakom u glavu. Zaista mi nije jasno kako je to mogao učiniti, pa ovo je sport," kazao je 28-godišnji Nijemac koji vozi za Quick-Step Floors.

"Imao sam sreće jer mi je Grivko razbio naočale. Mogao mi je ozlijediti oko, njegov postupak je sramotan," dodao je Kittel koji je osvojio ukupno 14 etapa na tri najveće utrke na svijetu - Tour de Franceu (9), Giro di Italia (4) i Vuelti (1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodstvo utrke je odmah izbacilo Grivka, a suspendirala ga je i njegova momčad. Nagađa se kako bi mu Astana mogla i otkazati suradnju.

Nakon tri etape u vodstvu je Kittel s osam sekundi prednosti pred Nizozemcem Dylanom Groenewegenom (Team LottoNl-Jumbo) i Nijemcem Johnom Degenkolbom (Trek-Segafred).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo