ZA DINAMO SPREMAN: / Klub pronašao Cvitanovićevog nasljednika, dolazi Joe Šimunić?

Image

Izostankom plasmana u skupinu europskog natjecanja, prvi put nakon 11 godina, odbrojani su dani Marija Cvitanovića na Dinamovoj klupi.

25.8.2017.
10:20
VOYO logo

KRAH DINAMA U ALBANIJI: Modri ostali bez Europe, Skenderbeu s igračem manje sačuvao mrežu praznom za ludnicu u Elbasanu

Image
KRAH DINAMA U ALBANIJI: /

Modri ostali bez Europe, Skenderbeu s igračem manje sačuvao mrežu praznom za ludnicu u Elbasanu

Image
KRAH DINAMA U ALBANIJI: /

Modri ostali bez Europe, Skenderbeu s igračem manje sačuvao mrežu praznom za ludnicu u Elbasanu

Neuspjeh u Elbasanu zapečatio je Cvitanovićev trenerski put u Dinamu. Bivši igrač maksimirske momčadi preuzeo je klub nakon što je na pripremama iznenada smijenjen Ivajlo Petev. Nije baš ni birao sam momčad, ali Dinamo je slavio nakon ždrijeba, živio u uvjerenju kako je izvukao najslabijeg suparnika od svih hrvatskih klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Traži se novi trener

No, hrvatski doprvak nije uspio izbaciti Albance. Iako je, kako je Cvitanović najavio uoči utakmice, "igrao za Zdravka".

Niti taj motiv nije razbudio dinamovce, ranjavanje klupskog savjetnika koji je nakon mučkog napada kraj Tomislavgrada završio u bolnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jutro nakon europskog debakla, traže se Cvitanovićevi nasljednici.

Dinamo je odigrao očajno protiv Skenderbeua, navodno su čelnici maksimirskog kluba zgroženi izgledom Modrih u Albaniji, uključujući i savjetnika Zdravka Mamića koji je iz bolničke postelje pratio slabu igru svog kluba, a jutros je izašao iz bolnice na Sv. Duhu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cvitanović je ionako u klupskoj politici bio privremeno rješenje. Možda si je plasmanom u Europsku ligu mogao kupiti još koji mjesec na klupi maskimirske momčadi, ali i ne puno više od toga.

Prvi samostalni trenerski posao

Po kuloarima se bruji o njegovu nasljedniku, a ovaj put se ne spominju "uobičajeni sumnjivci" poput Krune Jurčića ili Branka Ivankovića. Dinamo bi trenera doveo iz - Hrvatskog nogometnog saveza. Ne, ne vraća se Ante Čačić na klupu Modrih, njemu je sasvim dobro na izborničkom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Dinamu razmišljaju o - Josipu Šimuniću!

Legendarni igrač Vatrenih, koji je na ne tako slavan način okončao svoju igračku karijeru u reprezentaciji, imao bi "vatreno krštenje", Dinamo bi mu bio prvi samostalni posao. Trenutačno je Čačićev pomoćnik u hrvatskoj reprezentaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon svakakvih trenerskih smjena kojih smo se nagledali u Dinamu, Šimunićeva inauguracija na trenersko mjesto, ako se i dogodi, ne bi bila nikakvo iznenađenje.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo