WEST HAMOV DIREKTOR PODIGAO PRAŠINU U ENGLESKOJ: / 'Ne želimo afričke nogometaše, samo stvaraju kaos'

Image
Foto: AFP

Direktor engleskog kluba rekao je nogometnim menadžerima tijekom siječanjskog prijelaznog roka da ne želi afričke nogometaše.

1.2.2018.
9:53
AFP
VOYO logo

West Hamov direktor Tony Henry našao se u središtu skandala nakon što je Daily Mail objaivo njegove e-mailove nogometnim menadžerima. U njima je, naime, dao do znanja da afrički nogometaši nisu poželjni u klubu jer stvaraju kaos.

Stvaraju probleme

"Ne želimo još Afrikanaca. Imali smo trojicu i nismo ih željeli više. Ne radi se o rasizmu, nego o tome da se znaju loše ponašati. Imali smo problema sa Sakhom. Vidjeli smo da rade probleme kada nisu u momčadi. Nemamo ništa protiv Afrikanaca kao takvih. Pogledajte njihove top igrače. S njima nema problema. No, kada ne igraju stvaraju puno problema kao što je nama Diafra. Ali hvala bogu, on je otišao", poručio je među ostalim Henry.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

West Ham, inače, trenutno u svojoj momčadi ima šestoricu prvotimaca koji su afričkog podrijetla - Cheikhou Kouyate (Senegal), Pedro Obiang (Gvineja), Joao Mario (Angola), Angelo Ogbonna (Nigerija), Arthur Masuaku (Kongo) i Edimilson Fernandes (Zelenortski Otoci).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo