WENGER JE PRIJE TOČNO 20 GODINA PREUZEO ARSENAL: / Je li ovo njegovih najboljih 11?

Image

Slavni francuski nogometni trener Arsene Wenger prije točno 20 godina službeno je postao trener Arsenala.

1.10.2016.
11:00
VOYO logo

Rijetko koji stručnjak, izuzev sir Alexa Fergusona, može se pohvaliti takvim poduhvatom. U tih 20 goina Francuz je Arsenalovim navijačima darovao tri naslova prvaka, šest FA kupova dok je isto toliko puta klub osvojilio Liga kup.

Unatoč svim tim trofejima navijače boli što je Arsenal 2004. posljednji put podigao naslov engleskih prvaka. Bila je to nezaboravna sezone u kojoj su Topnici predvođeni Thierryjem Henryjem i Dennisom Bergkampom osvojili naslov bez poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovih dana pak engleski mediji špekuliraju da bi Francuz mogao preuzeti njihovu nacionalnu reprezentaciju, no njega taj posao trenutno ne zanima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prioritet mi je što bolje raditi u Arsenali. Ovo je oduvijek bio moj klub. Ako jednog dana budem slobodan, zašto ne? Ipak, u ovom trenutku sam usredotočen na aktualni posao", kazao je Wenger, kojoj i u 67. godini osjeća strast prema nogometu.

"I dalje imam srast prema nogometu i želju da sutra budem još bolji. Način na oji danas radim u poptunosti je drugačiji od onog prije pet godina. Koliko ću još trajati nitko ne može znati. Ništa ne isključujem. Cilj mi je raditi dobro i napredovati", poručio je Wenger.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alavni trener tijekom karijere u Arsenalu je trenirao mnoge fenomenalne nogometaše te je jako teško napraviti momčad od njegovih najboljih 11. Međutim BBC se usudio krenuti tim putem:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo