ŠIME VRSALJKO ZBOG NOVE OZLJEDE PROPUŠTA DERBI U LIGI PRVAKA: / 'Ne znamo kada će se vratiti na teren'

Image
Image

Hrvatski nogometni reprezentativac Šime Vrsaljko ispao je s popisa Atletico Madrida za ključnu utakmicu Lige prvaka protiv Rome nakon što je u utorak osjetio bol u leđima.

21.11.2017.
19:27
VOYO logo

Desni bek nije trenirao sa suigračima na posljednjem treningu uoči dvoboja u srijedu na madridskom stadionu Wanda Metropolitiano.

"Zaboljela su ga leđa, nije ništa strašno. Ne znamo kada će se vratiti na trening, ovisi o oporavku", rekao je Hini glasnogovornik Atlético Madrida. Vrsaljko, 25-godišnji branič, nije bio uvršten u momčad Atletica koja je u subotu odigrala 0-0 u derbiju s Real Madridom. On je posljednji put igrao 25. listopada u kup utakmici kada su crveno-bijeli na gostovanju kod trećeligaša Elchea odigrali 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atletico se bori za ostanak u LP

U srijedu Atletico igra protiv Rome u predzadnjem kolu natjecanja po skupinama Lige prvaka. U skupini C vodi Roma sa 8 bodova, drugi je Chelsea sa 7, Atletico ima 3 boda dok je Qarabag osvojio 2 boda.

Vrsaljko se ove sezone vratio na travnjak nakon ozljede koljena zbog koje je izbivao nekoliko mjeseci. Za Atlético je ove sezone skupio 363 minute u pet utakmica. Ovaj mjesec je odigrao dvije utakmice za Hrvatsku protiv Grčke izborivši odlazak na Svjetsko prvenstvo. U prvom susretu u Zagrebu dva puta je asistirao u pobjedi od 4-1 dok još uvijek čeka na prvu asistenciju za Atletico ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo