SVI GA HVALE

VRSALJKO ODUŠEVIO SIMEONEA I ŠPANJOLCE: ‘Iskoristio je priliku i zasjao u Ligi prvaka’

Atletico Madrid osigurao je u utorak navečer prolazak u osminu finala Lige prvaka.

To im je uspjelo nakon pobjede nad Rostovom. Po prvi puta otkako je stigao u Atletico hrvatski reprzentativac Šime Vrsaljko odigrao je cijeli susret. Poslije utakmice trener Diego Simeon progovorio je nekoliko rečenica o nastupu Vatrenog.

“Vrsaljko je iskoristio priliku. Odigrao je jako dobru utakmicu. Na treninzima smo vidjeli njegov napredak što je pokazao i na utakmici. Pokazao je da je spreman za igru”, izjavio je Argentinac.

Vrsaljko se posebno istaknuo u dva navrata. Prvo je odlično nabacio za Torresa (na videu 3:00), a na samom kraju utakmice snažno tukao je iz daljine. Lopta je prošla jako blizu lijeve stative (na videu 5:40).

Mundo Deportivo posvetio je tekst njegovom nastupu. Pišu kako je zasjao u debiju za novi klub u Ligi prvaka . Ujedno to mu je bila druga utakmica u dresu Atletica. Prvu je odigrao u prvenstvu sa Sportingom.

“Istina je da je bio vrlo dobar. Ulijevao je sigurnost i nije imao problema u defanzivi. Uspio je presijeći i nekoliko lopti. Prema naprijed je bio opasan i to u trenutku kada je to momčadi najviše trebalo. Bio je to sasvim dobar nastup u kojem je pokazao da je spreman zamijeniti Juanfrana na desnoj strani. Također, može igrati i na lijevoj, ali ga Cholo još nije koristio na toj poziciji”, piše Mundo Deportivo.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr