VRATILA SE SERENA WILLIAMS: / Amerikanka po prvi put od rođenja djeteta izašla na teren i izgubila

Image
Image

Serena Williams i 20-godišnja Latvijka postale prve tenisačice koje su zaigrale na ovom turniru, čije je deseto izdanje pogođeno brojnim otkazima.

30.12.2017.
16:01
VOYO logo

Aktualna pobjednica Roland Garrosa Jelena Ostapenko svladala je Grand Slam rekorderku Serenu Williams sa 6-2, 3-6, 10-5 u povratničkom nastupu 36-godišnje Amerikanke, koja je prije manje od četiri mjeseca rodila svoje prvo dijete.

Ekshibicijski dvoboj odigran je u Abu Dhabiju, u sklopu ekshibicijskog turnira tenisača koji se od 2009. godine igra pod nazivom Mubadala World Tennis Championship, a to je bio prvi meč Serene Williams otkako je osvojila Australian Open i nedugo nakon toga objavila da se privremeno povlači s WTA Toura zbog trudnoće. Tako su Serena Williams i 20-godišnja Latvijka postale prve tenisačice koje su zaigrale na ovom turniru, čije je deseto izdanje pogođeno brojnim otkazima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brojna odustajanja

Naime, od originalno najavljene postave u kojoj su trebali biti Rafael Nadal, Novak Đoković, Stan Wawrinka, Miloš Raonić, Dominic Thiem i Pablo Carreno Busta, ostali su samo posljednja dvojica. Nadal, Wawrinka i Raonić se nisu na vrijeme oporavili od ozljeda kako bi bili spremni za nastup, a neposredno uoči nastupa u polufinalu od turnira je, zbog bolova u laktu, morao odustati i Novak Đoković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za pobjednički trofej i nagradu od 250.000 američkih dolara borit će se Roberto Bautista Agut, koji je došao umjesto sunarodnjaka Nadala, i Južnoafrikanac Kevin Anderson, koji je zamijeno Kanađanina Miloša Raonića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo