VOLI GA VIŠE OD RONALDA I MESSIJA: / Evo tko će biti Zidaneovo prvo veliko pojačanje

Image
Foto: AFP, GERARD JULIEN
6.1.2016.
6:45
AFP, GERARD JULIEN
VOYO logo

Prema ranijim izjavama Francuza najizglednije će FlorentinoPerez morati uvjeriti vlasnika Chelseaja RomanaAbramoviča da se odrekne najboljeg nogometaša.

Spaktakularan na travnjaku

"Lionel Meesi i Ronaldo su spektakularni, ali meni se više od njih sviđa EdenHazard. Volim sve što radi na travnjaku. Sviđa mi se njegovo ponašanje, odlučnost i volim gledati kao napreduje svake godine", izjavio je Zidane u travnju 2015. godine, dva mjeseca nakon što je Belgijac potpisao novi petogodišnji ugovor s klubom. Iste je riječi ponovio i prije dva mjeseca, točnije u studenom prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon Messija i Ronalda on mi je najdraži nogometaš. Spaktakularan je. Vidim li ga u Realu? Volim ga kao igrača, i to je sve što ću reći", poručio je tada Francuz, a prokomentirao je njegovu lošu formu ove sezone. Hazard u 19 utakmica u Premier ligi nije dao niti jedan gol, a upisao je samo tri asistencij, što je premalo za igrača koij je 14 golova i deset asistencija predvodio Chelsea do prošlogodišnjeg naslova prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemam sumnje da će se vratiti u staru formu", rekao je Zidane. U svakom slučaju bilo bi zanimljivo vidjeti kao bi u napadu Reala izgledali Ronaldo, Bale i Hazard, čija je trenutna vrijednost prema Transfermarktu 70 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo