VLAŠIĆ PONOVNO NI BLIZU PRVOJ MOMČADI: / Everton uvjerljiv protiv Palacea, vratara Brightona heroj dana

Image
Foto: AFP

Everton sada ima 34 boda, jedan manje od osmog Leicester Cityja, a dva manje od sedmog Burnleya, dok je Crystal Palace 14. sa 27 bodova

10.2.2018.
18:50
AFP
VOYO logo

Hrvatski veznjak Nikola Vlašić nije konkurirao za nastup u momčadi Evertona koja je u susretu 27. kola engleskog nogometnog prvenstva na svom Goodison Parku svladala Crystal Palace sa 3-1 (0-0) i tako se učvrstila u gornjoj polovici ljestvice, na devetom mjestu.

Everton je poveo 3-0 preko Sigurdssona (46), Niassea (51) i Daviesa (75), dok je počasni pogodak za Crystal Palace postigao Milivojević (83-11m).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Everton sada ima 34 boda, jedan manje od osmog Leicester Cityja, a dva manje od sedmog Burnleya, dok je Crystal Palace 14. sa 27 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wažne pobjede u borbi za ostanak ostvarili su West Ham United koji je sa 2-0 (1-0) kao domaćin nadigrao Watford te Swansea City koji je također kao domaćin sa 1-0 (0-0) bio bolji od Burnleya, dok su Stoke City i Brighton and Hove Albion odigrali 1-1 (0-1), a junak gostiju bio je vratar Ryan koji je obranio 11-erac Adama u 90. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom susretu dana, jednom od najvećih gradskih derbija na svijetu Tottenham je na stadionu Wembley pred 83.222 gledatelja pobijedio Arsenal 1-0. Pogodak odluke zabio je Harry Kane u 49. minuti. Tottenham je nakon ove pobjede skočio na treće mjesto sa 52 boda, dok je Arsenal ostao šesti sa 45 bodova, šest manje od Liverpoola na četvrtom mjestu, posljednjem koje vodi u Ligu prvaka, a 'Redsi' imaju i utakmicu manje.

U vodstvu je Manchester City sa 69 bodova, 13 više od drugoplasiranog Manchester Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo