VLAŠIĆ ODLAZI IZ EVERTONA? / 'Pregovori su u tijeku, on zaista želi igrati za taj klub'

Image
Foto: Screenshot

Hrvatski reprezentativac preporodio se odlaskom u Rusiju

8.4.2019.
15:03
Screenshot
VOYO logo

Posudba Nikole Vlašića u moskovskom CSKA bliži se kraju. Gdje će nastaviti karijeru iduće sezone dosta je upitno jer se u Evertonu još uvijek nisu izjasnili. Ono što je postalo jasno je to da se Vatreni ne želi vratiti u taj klub te je sklon ostanku u Rusiji.

"U ovom trenutku sve je moguće kada je u pitanju njegova budućnost. Nikola stvarno želi ostati u CSKA-u, ali se klub prvo mora dogovoriti s Evertonom", izjavio je Vlašićev menadžer Tonči Martić, javlja sport Witness.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

CSKA Moscow's Croatian midfielder Nikola Vlasic celebrates after scoring a goal from the penalty spot during the UEFA Champions League group G football match between PFC CSKA Moscow and FC Viktoria Plzen at the Luzhniki stadium in Moscow on November 27, 2018. (Photo by Kirill KUDRYAVTSEV / AFP)

Ništa nije potpisano

"Pregovori su u tijeku, ali za sada ništa nije potpisano. Nikoli se sviđaju klub i trener tako da ćemo vidjeti", poručio je.

Vlašić je potpisao za Everton u ljeto 2017. kada ga je poslije utakmice s Hajdukom u svojim redovima poželio Ronald Koeman. Međutim, odlaskom Nizozemca stvari su za Vatrenog krenule nizbrdo pa je lani otišao na posudbu. U ruskom klub odlično se našao te je impresionirao. Zabio je osam golova uključujući pobjednički protiv Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo