VJEČNI PRVACI / Zagrebaši s juniorima proslavili naslov

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb u susretu posljednjeg 10. kola Premijer lige za prvaka pobijedili su Dubravu 30-22 i proslavili 24. naslov prvaka Hrvatske.

27.5.2015.
22:10
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Zagrebaši su tako sedmu godinu uzastopce zaključili domaće natjecanje sa stopostotnim učinkom.

U redovima PPD Zagreba nije bilo od ranije ozlijeđenih Josipa Valčića, Domagoja Pavlovića, Stipe Mandalinića, Marija Vuglača, Luke Šebetića i Ivana Stevanovića. Duško Čelica nalazi se na posudbi u katarskom Al Saddu, a poštedu je protiv svog bivšeg kluba dobio Antonijo Kovačević. U sastavu za koji se odlučio trener Veselin Vujović tako su se našli juniori Arian Jović, Jakov Vrdoljak, Petar Medić, Davor Čavar i Bruno Vili Zobec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oproštaj od Brozovića i Stevanovića

Uoči početka susreta hrvatski rukometni prvak je pred 500-tinjak gledatelja predstavio svoje mlađe kadete i kadete koji su na nedavno održanim završnicama prvenstva Hrvatske sa stopostotnim učinkom svladali konkurenciju.

Također, uoči početka dvoboja rukometni klub PPD Zagreb se prigodnim poklonom i cvijećem oprostio od svojih rukometaša Ilije Brozovića i Ivana Stevanovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kružni napadač Brozović od sljedeće će sezone nositi dres bundesligaša HSV Hamburga, dok će sjajni vratar Stevanović zaigrati u redovima SG BBM Bietigheima koji će od sljedeće sezone igrati u drugoj njemačkoj ligi.

Iviću deset obrana

Najbolji u redovima Zagreba bili su Luka Raković i Sandro Obranović sa po šest pogodaka, a Filip Ivić obranio je deset udaraca. Kod Dubrave Ivan Dumančić, Bruno Butorac i Luka Vinković su zabili po četiri gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LJESTVICA: 1. PPD Zagreb 10 +87 20 2. Nexe Našice 9 +25 12 3. GRK Varaždin 9 +10 10 4. Poreč 9 -23 7 5. Dubrava 10 -42 4 6. Umag 9 -57 3

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo