OGLAS

VIŠE NEMA TAJNI: / PSG službeno potvrdio tko će iduće sezone voditi Neymara, Mbappea i društvo

Image
Foto: AFP

Nakon ispadanja u Ligi prvaka i poraza u finalu Kupa dosta se govorilo o smjeni aktualnog trenera

25.5.2019.
14:46
AFP
VOYO logo

Iako su postojale sumnje da će 45-godišnji njemački nogometni stručnjak Thomas Tuchel ostati trenerom francuskog prvaka PSG-a, nakon posrtanja u osmini finala Lige prvaka, pariški klub je u subotu objavio kako je s Tuchelom produžio ugovor do kraja lipnja 2021. godine.

Tuchel je na klupi PSG-a 2018. godine zamijenio Španjolca UnaijaEmeryja, ali u prvoj sezoni nije uspio nadmašiti prethodnika. Startao je osvajanjem francuskog Superkupa, ali je od ostalih trofeja osvojio samo francusko prvenstvo, istina vrlo uvjerljivom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posrtaj u Ligi prvaka

No, PSG je u Ligi prvaka posrnuo na prvom koraku nokaut faze, iako je u prvoj utakmici protiv Manchester Uniteda kao gost stvorio prednost od 2-0. Međutim, United je u uzvratu slavio sa 3-1 i tako je francuski prvak iza sebe ostavio još jednu neuspješnu sezonu u elitnom kontinentalnom natjecanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim toga, PSG je poražen u finalu Kupa Francuske, nakon što je propustio vodstvo od 2-0 protiv Rennesa i izgubio trofej u ruletu jedanesteraca.

"Iznimno sam sretan zbog produženja ugovora i vjernosti PSG-u. Zahvaljujem predsjedniku i vodstvu kluba na ukazanom povjerenju. Posebno me dirnula potpora navijača i uvjeren sam da najbolje razdoblje našeg kluba tek pred nama", izjavio je 45-godišnji Tuchel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo