VIJEST KOJA JE UZDRMALA PSG: / Prvi čovjek Parižana pod istragom zbog korupcije!

Image
Foto: Profimedia

45-godišnji katarski multimilijarder prije tri dana bio je pred istražnim sucem, a kako je poručio njegov odvjetnik, negira sve optužbe

23.5.2019.
15:33
Profimedia
VOYO logo

Prvi čovjek Paris Saint-Germain Nasser Al-Khelaifi našao se pod istragom, prenio je Le Parisien.

Predsjednik medijske grupacije BeIN pod povećalom vlasti još je od ožujka, a sumnja se da je lobirao da se Svjetsko atletsko prvenstvo održi u njegovom Kataru prvo prije dvije godine kada je za domaćina izabran London te ove, što će se i dogoditi najesen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Al-Khelaifija tereti se i Yousefa Al-Obaidlyja, njegovog prvog suradnika, a cijeli se slučaj, zapravo, otvorio protiv bivšeg predsjednika Međunarodne atletske federacije Laminea Diacka i njegovog sina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Le Parisien je naveo da su sumnjive dvije bankovne transakcije koje su izvršene između 13. listopada i 7. studenog 2011. godine u iznosu od 3,5 milijuna dolara. Radi se o uplatama katarskog Orys Qatar Sports Investmentsa, koji je vezan uz Al-Khelaifija. a na račun mlađeg Diacka i to samo nekoliko dana prije nego što je bilo glasanje.

45-godišnji katarski multimilijarder prije tri dana bio je pred istražnim sucem, a kako je poručio njegov odvjetnik, negira sve optužbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo