[VIDEO] ZVIJEZDA CIBONE U ELEMENTU: / Dok su trener i suigrač davali izjave on utrpao 86 trica zaredom

Image

Jovanović i Markota najavili su susret protiv Zadra

9.2.2021.
14:16
VOYO logo

Košarkaši Cibone pripremaju se za polufinalni susret Kupa Krešimira Ćosića koji je na rasporedu u srijedu s početkom u 20.30 sati. Z Zadru ih čeka ogled s domaćinima.

https://net.hr/sport/kosarka/pozadina-naprasnog-velicevog-otkaza-jedna-stvar-kod-njega-posebno-je-zasmetala-ljude-u-ciboni-zato-su-se-i-odlucili-za-srpskog-trenera/

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pripremamo se. Dobro smo trenirali, ekipa je spremna. Zdravstveni bilten je dobar, nemamo bolesnih ni ozlijeđenih igrača. Ono što je do nas i što obećavamo je da ćemo tamo izaći sa stavom, velikom energijom i željom da odigramo dobru utakmicu i probamo pobijediti. Vidio sam na treningu da postoji doza pozitivne nervoze, što znači da je utakmica važna igračima. Siguran sam da će svi htjeti biti dobri na toj utakmici", rekao je uoči puta trener Vladimir Jovanović . Zada je za vikend odigrao dvije utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gledao sam ih. Odigrali su dvije različite utakmice u dva dana. U prvoj nisu imali puno energije, nisu igrali dobro. Drugu su odigrali fenomenalno, brzo u tranziciji, s dobrim protokom lopte i tražili su ”low post” na svog najboljeg igrača Onuakua. Igraju na svom terenu i oni će sigurno dati svoj maksimum. Naš je zadatak da odgovorimo na njihov pristup i energiju i budemo na istom nivou", poručio je,.

"Ovo je najinteresantniji dio sezone. Borimo se za prvi trofej. Mislim da je Zadar dobra ekipa. Pokazali su za vikend jednu lošu i dobru utakmicu protiv iste ekipe. Ne bi se previše osvrtao na njih. Mi imamo jednu noviju, pozitivnu energiju s novim trenerom. Zadnjih 10-15 dana smo u pobjedničkom ritmu. Jako se veselim utakmici i očekujem pobjedu", dodao je Damir Markota.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A Igor Marić ukrao je show za vrijeme snimanja ove najave. Naime, zabio je 86 trica zaredom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo