[VIDEO] WHYTE POBIJEDIO POLJSKOG DIVA: / 'Nije mi bilo lako, htio sam se ostaviti boksa'

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

U konačnici, bio je nešto bolji nakon deset rundi te slavio s 98-93, 97-93 i 97-93

7.12.2019.
21:14
Screenshot
VOYO logo

Britanac jamajčanskog porijekla DillianWhyte (31) uspio je ostvariti pobjedu nad opasnim Poljakom Mariuszom Wachom (39) nakon deset rundi jednoglasnom odlukom sudaca te na taj način ostavio u prošlosti sve probleme iza sebe. Zato će Saudijsku Arabiju te spektakl u Diraji pamtiti do kraja života kao jednu lijepu prekretnicu.

Naime, tek dan prije borbe odbačene su sve opužbe protiv Whytea, a ticale su se dopinga. Nije bilo lako pripremiti se za meč s tim na umu. Vidjelo se to u samom meču, koji nije išao prema planu za britanskog boksača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jer, visoki, iskusni i opasni Wach se nametnuo, prijetio i nije uzmicao. Zato je meč i bio toliko zanimljiv, udarci su sijevali sa svih strana, oba borca otpustila su kočnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dapače, "osjećao je krv" i napadao u svakoj prilici. Ni Whyte nije ostajao dužan, ali morao se itekako brinuti zbog kontri. U konačnici, bio je nešto bolji nakon deset rundi te slavio s 98-93, 97-93 i 97-93. Pao je Whyteu kamen sa srca u tom trenutku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hvala svima, veliki respekt prema Wachu. Bio sam posljednjih mjeseci u mračnom razdoblju života, htio sam se ostaviti boksa, ali ostao sam u njemu. Nije ovo bio lak meč za mene i sretan sam s ishodom, moglo je završiti drugačije", kazao je Whyte, bez ikakvih "mačo priča" i bez najava za budućnost.

No, svakako ga u njoj čekaju daleko ozbiljniji, mlađi i opasniji protivnici. Što je logično s obzirom da Whyte želi napasti najznačajnije teškaške titule.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo