[VIDEO] VELIKA NAJAVA KSW-OVOG SPEKTAKLA U ZAGREBU: / 'Možete sigurno očekivati samo jedno, a to je kaos'

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

U Zagrebu će se u subotu održati priredba KSW 51, borilački spektakl koji možete pratiti na RTL Playu od 19.40 i RTL-u 2 od 21.50

7.11.2019.
15:09
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

U subotu će se u zagrebačkoj Areni održati KSW 51, najveći MMA spektakl u Europi, koji ćete moći gledati u programu RTL televizije.

Kao uvertira borilačkog spektakla, u četvrtak je održan otvoreni trening i borci su se družili s predstavnicima medija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otvoreni trening je završio poprilično šokantnom vijesti -nastup u Areni otkazao je Denis Stojnić, protivnik hrvatskog borca Ante Delije. Organizatori su kao kao razlog otkazivanja borbe naveli ozljedu.

Thompson protiv Delije

Srećom po Deliju, brzo mu je pronađena zamjena. Borit će se protiv veterana Olija Thompsona. Ovaj se prekaljeni borac profesionalno bavi ovim sportom još od 2009. godine, a do sada je ostvario 19 pobjeda i 11 poraza. Mnogi će ga se možda sjećati i iz UFC-a gdje je nastupao 2012. godine. Doduše tamo je upisao samo dva meča i oba je izgubio, a svojevremeno se borio i pod kapom Bellatora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Delija je odmah komentirao Stojnićev otkaz meča i kaže kako mu nimalo ne vjeruje da je ozlijeđen. "Situacija je takva kakvu smo i očekivali. Nije se on ozlijedio. Neće do tog meča nikad doći, on me više ne zanima", rekao je Delija.

Svoja razmišljanja nakon otvorenog treninga je podijelio i Ante Rakas koji na KSW dolazi s 3 uzastopne pobjede. Dvadesetdevetogodišnji borac i član Cro Cop Teama napokon je dobio priliku koju je dugo čekao te će mu ovo biti debitantski nastup na KSW-u, a protivnik će mu biti Poljak Krystian Kaszubowski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Račić ide po pojas

Jak je, uvijek ide prema naprijed i s njim treba pametno. Dobro smo se pripremili, a taktiku ćemo otkriti u kavezu", rekao je Rakas.

Dubrovčanin Antun Račić (28-8-1) borit će se u bantam kategoriji protiv Poljaka Damina Stasiaka (11-6). Jedan od najboljih boraca u kategoriji do 61,2 kg, Račić će imati priliku osvojiti naslov pred domaćom publikom, u nadi da će održati svoj impresivni omjer pobjeda i poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobro sam se pripremio, odradio sam puno sparinga s jakim UFC borcima. Maksimalno sam spreman. Dat ću sve od sebe da u subotu izađem iz Arene s pojasom", izjavio je Račević.

Na RTL Play-u i RTL 2

Najdugovječniji prvak KSW-a u velter kategoriji Borys Mankowski (19-8-1) susrest će se s Vasom Bakočevićem (39-18-1), jednim od najpopularnijih boraca iz Crne Gore. Bakočević s razlogom nosi nadimak "The Psycho" jer se bori protiv boraca raznih kategorija, a nakon otvorenog treninga najavio je što možemo od njega očekivati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možete očekivati samo jedno, što je sigurno, a to je kaos. Očekujte ozbiljan spektakl jer ljudi još nisu vidjeli KSW", izjavio je Bakočević.

Uzbudljivi borilački spektakl počinje ove subote u 19:40 i moći će se u cijelosti pratiti uživo, uz komentare Marka Petraka na RTL Sport kanalu na RTLplayu te od 21.50 na kanalu RTL 2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo