DINAMO DAO DESET KOMADA SLOVENCIMA: / Hajduk izgubio od Poljaka, Šego zabio pa dvije minute prije kraja promašio nemoguće

Image
Foto: Screenshot

Dinamo i Hajduk odigrali su nove prijateljske utakmice. Hrvatski prvak bio je i više nego uspješan, dok su Splićani upisali poraz.

3.7.2019.
19:23
Screenshot
VOYO logo

DINAMO - DEKANI 10-0 (Kadzior 19', 22', Andrić 11m, 38', 71, 80', Marin 51', Baturina 61', Majer 81', Ćuže 85')

Dinamo: Horkaš - Šitum, Lešković, Perić, Gvardiol - Gjira, Ćuže, Atiemwen - Kadzior, Marin, Andrić

U trećoj pripremnoj utakmici u Sloveniji nogometaši Dinama slavili su s 10:0 protiv slovenskog drugoligaškog NK Dekani. Četiri gola zabio je KomnenAndrić, dva je dao DamianKadzior, a po jedan su dali Antonio Marin, Roko Baturina, Lovro Majer i Mario Ćuže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modri su na ovim pripremama do sada upisali 0:1 poraz od poljske Cracovije te dvije pobjede - 2:0 protiv Austrije Klagenfurt i 10:0 protiv slovenske ekipe Dekani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo ostaje u Sloveniji do subote kada je na rasporedu posljednja prijateljska utakmica. Susret u 12 sati s ruskim kOrenburgom.

HAJDUK - SLASK 1-2 (Šego 85/Golla 19', 41')

Hajduk: Duka, Hamza, Gyurcso, Svatok, Juranović, Beširović, Delić, Jairo, Dellova, Ismajli, Jradi, Klupa: Matijaš, Borja, Mikulić, Šego, Špikić, Simić, Kalik, Jurić. Sahiti, Bašić, Dolček, Vušković, Tahiraj, Radić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Śląsk Wrocław slavio je protiv Hajduka s 2:1 u trećoj pripremnoj utakmici odigranoj u Sloveniji. Poljaci su u prvom dijelu uglavnom prijetili iz uigranih prekida što je rezultiralo s dva pogotka u mrežu Bijelih. Śląsk je u vodstvo došao preko Golle koji je u 19. minuti nakon kornera zabio glavom. Iz slične situacije isti igrač je u 41. minuti nogom je povisio na 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred kraj utakmice Michelle Šego smanjio je na 2:1 nakon jednostavne akcije u kojoj mu je asistirao Emir Sahiti. Mogao se Šego u 88. i drugi put upisati u strijelce, izašao je pred vrata gostiju, ali čuvar mreže Slaska obranio je njegov udarac s 12 metara

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo