VIDEO, TOTTENHAM BEZ PROBLEMA SVLADAO EVERTON: / Kanea zabio dva gola i upisao se u povijest lige

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Tottenham je na petom mjestu prvenstvene ljestvice sa 44 boda koliko ima i četvrtoplasirani Liverpool

13.1.2018.
20:40
AFP
VOYO logo

U posljednoj utakmici dana u sklopu 23. kola Tottenham je na svom terenu sa 4-0 bio bolji od Evertona. Nikola Vlašić nije bio niti na klupi za ovu utakmicu dok je priliku od prve minute dobio Turčin koji je u ovom prijelznom roku pojačao momčad iz Liverpoola, Cenk Tosun.

Mrežu gostiju načeo je Son u u 27. minute nakon lijepe asistencije Auriera. Do kraja poluvremena rezultat se nije mijenjao, a onda je Harry Kane, prvi strijelac lige, riješio pitanje pobjednika. Prvo u 47. minuti na asistenciju Sona, a zatim u 59. minuti na asistenciju Diera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To mu je bio 98. ligaški gol za Tottenham te je tako prestigao Teddyja Sheringhama i postao najbolji strijelac Tottenhama u Premier ligi. Isto tako postao je treći igrač kojem je uspjelo zabiti 20 ili više golova u četiri uzastopne sezone u Premier ligi - prije njega to je uspjelo Sheareru i Henryju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konačan rezultat postavio je Eriksen na asistenciju petom Dele Allija u 81. minuti. Tottenham je na petom mjestu prvenstvene ljestvice sa 44 boda koliko ima i četvrtoplasirani Liverpool.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo