VIDEO, ŠTO SE DOGAĐA S REAL MADRIDOM? / Villareal prvi put u povijesti pobijedio na Santigao Bernabeuu

Image
Foto: Screenshot

Ovo je Cristianu Ronaldu bila peta utakmica bez zabijenog gola

13.1.2018.
18:18
Screenshot
VOYO logo

Real Madrid na Santiago Bernabeuu izgubio je od Villareala rezultatom 1-0. Strijelac jedinog pogotka na utakmici bio je Fornals u 88. minuti utakmice.

Ovo je Kraljevi treći poraz na domaćem terenu u prvenstvu, a tri su skupili u cijeloj prošloj sezoni. A ovo je i velika pobjeda za goste - naime, Villarealu je ovo prvo pobjeda u povijesti u gostima kod Reala. Dosad su odigrali 17 utakmica te samo dva puta uspjeli remizirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači Reala nisu igrali toliko loše, uputili su 28 udarac prema golu Asenja koji je danas bio fantastičan i tako srušili rekord ove sezone. Villarreal je iskoristio jedinu pravu priliku u 88. minuti kada je Fornals iskoristio dodavanje s lijevog boka i jednu odbijenu loptu poslao u gol pored već svladanog Navasa. Domaći igrači žalili su se jer su smatrali da je Unal bio u zaleđu prije nego što je lopta došla do Fornalsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je Cristianu Ronaldu bila peta utakmica bez zabijenog gola, a Villareal mu je bio prava prilika jer mu taj klub očito leži - dosada im je u 13 utakmica zabio 12 pogodaka. Najbliže golu u današnjoj utakmici bio je u 23. minuti kada je iz slobodnog udarca pogodio prečku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mateo Kovačić ostao je na klupi za pričuve Reala, koji se nalazi u velikoj krizi od početka domaćeg prvenstva, a u posljednja tri kola osvojio je samo jedan bod. Uoči Božića Real je izgubio od Barcelone 0-3, a u prošlom kolu je kod Celte odigrao 2-2.

Real je ostao na četvrtom mjestu sa 32 boda, odnosno sa 16 bodova manje od vodeće Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo