VIDEO: / SKRIVIO PROMETNU I POBJEGAO 'Mogao je ubiti ove ljude'

Image
Foto: Youtube / Screenshot
Image
Foto: Youtube / Screenshot

Bivši UFC-ov prvak Jon Jones sudjelovao je u automobilskoj nesreći 27. travnja, a u američkim medijima pojavila se i video i audio snimka iste.

2.6.2015.
16:58
Youtube / Screenshot
VOYO logo

Video materijal narušava ugled ovog 27-godišnjeg borca, a očito je u videu kako je njegova reakcija bila brzopleta, bez isuviše razmišljanja o posljedicama, prenosi Fight Site.

"Čovjek koji je prouzročio nesreću upravo je izašao iz SUV vozila i bježi. Preskače ograde i bježi preko tuđih dvorišta. Boja njegovog Buicka je svjetlo srebrna", upozorila je građanka policiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I zaista, uskoro je na lice mjesta stiglo policijsko vozilo, a jedan od pripadnika javnog reda i mira je intervjuirao ozlijeđenu putnicu u drugom vozilu.

"Prošao je kroz crveno svjetlo i udario nas je. Okrenuo se na crvenom svjetlu i udario je u naš auto", objasnila je šokirana putnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostavio iza sebe sve i svašta

U nastavku videa vidi se materijal koji je usnimljen prilikom pretresa slavnog MMA borca. Jones je tako na sjedalu prilikom bijega ostavio ključeve od stana, ali prema izjavama očevidaca, vratio se da bi uzeo novac koji mu je ostao u vozilu. Među ostalim stvarima koje su policajce zatekli u vozilu bile su prazne boce, grickalice, kondomi, te lula za pušenje marihuane.

Potom policajci nakon pregleda dokumenata zaista shvaćaju da je riječ o MMA borcu, a jedan od policajaca komentira: "Mogao je ubiti sve ove ljude. Ne bih se volio naći u situaciji da se moramo fizički razračunavati s njim".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jones je optužen za izazivanje automobilske nesreće s tjelesnim ozljedama i za bijeg s mjesta nesreće. Riječ je o optužbama zbog kojih bi ovaj borac, koji je u karijeri na sjajnom omjeru pobjeda i poraza 21-1, mogao čak i završiti iza rešetaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo