banner

POSEBNO NATJECANJE

[VIDEO] POČELO JE NAJČUDNIJE SVJETSKO RUKOMETNO PRVENSTVO IKADA: Pogledajte kako je izgledalo svečano otvaranje

Hrvatska reprezentacija u srijedu je odradila trening u dvorani u kojoj će u petak igrati prvu utakmicu na SP-u

U srijedu je utakmicom domaćina Egipta i Čilea počelo Svjetsko rukometno prvenstvo, koje će zbog epidemiološke situacije u svijetu biti jako neobično.

POČELO JE SVJETSKO RUKOMETNO PRVENSTVO: Egipćani na otvaranju uvjerljivo svladali Čile

Hrvatska reprezentacija na egipatsko tlo sletjela je u utorak i prvi dan provela u hotelskim sobama, dok je čekala rezultate testiranja na Covid. Oni su stigli u srijedu i pokazali su da su svi negativni pa je drugi dan prošao u mnogo “normalnijem” okruženju.

POGLEDAJTE ŠTO SU RADILI NAŠI RUKOMETAŠI U EGIPTU: Drugi dan donio je izlazak iz soba i trening u dvorani gdje ih očekuje prvi ispit

Hrvatski rukometaši u srijedu su odradili i trening u dvorani Borg El Arab u kojoj ih u petak očekuje prva utakmica na SP-u, okršaj s reprezentacijom Japana koju vodi legendarni Dagur Sigurðsson.

[VIDEO] HRVATSKE RUKOMETAŠICE ODUŠEVILE PORUKOM ZA KAUBOJE: Pogledajte što su snimile Ćamila i Ivana

‘Najopasnije utakmice’

“Spremili su se za nas, imaju jako dobrog trenera. sigurno i oni imaju plan za nas”, rekao je hrvatski reprezentativac Ivan Martinović u najavi utakmice.

Luka Šebetić je o prvom protivniku rekao:

“Najopasnije je takve utakmice igrati lako jer je to protivnik koji će se htjeti pokazati protiv nas. Nemaju što izgubiti, a mi moramo jako ući na prvenstvo, ići na pobjedu i upisati dva boda.”

Prije prve utakmice na prvenstvu, iako će se ono igrati bez prisustva gledatelja, Egipćani su organizirali svečano otvaranje. Na ceremoniji su bili novinari, među kojima i ekipa RTL-a, te malobrojni uzvanici, a na parketu su se izmjenjivali razni umjetnici i pjevači.


Sve utakmice dostupne su na RTLplay.

Povratak na Net.hr