banner

GRMILO JE

[VIDEO] ORIO SE CIJELI AUTOBUS: Pogledajte kako su i uz koju pjesmu hrvatski rukometaši proslavili novu pobjedu na Euru

Prvu utakmicu drugog kruga Hrvatska će imati 16. siječnja protiv pobjednika skupine B

Hrvatski rukometaši s pobjedom i pjesmom su se oprostili od Graza. Dio atomsfere prenijeli su i fanovima putem društvenih mreža pa se na snimkama može vidjeti kako  pjevaju u autobusu.

Nakon što su završena natjecanja u skupinama A i C,  poznate su četiri reprezentacije koje će igrati u skupini I drugog kruga, a među njima je i Hrvatska. Hrvatska je završila natjecanje u skupini A s tri pobjede i u drugi krug prenosi dva boda.

 

Osim Hrvatske u skupini I igrat će i Španjolska, Njemačka, te Bjelorusija. Hrvatska i Španjolska sele u Beč sa po dva boda, dok Njemačka i Bjelorusija kreću s nulom.

Posljednja dva suparnika u drugom krugu natjecanja Hrvatska će doznati u utorak kada su na rasporedu susreti trećeg kola u skupini B.

U zadnjem kolu igrat će Austrija i Sjeverna Makedonija, te Ukrajina i Češka.

Na ljestvici vode Austrijanci sa četiri boda, Češka i Sjeverna Makedonija imaju po dva boda, dok je na začelju Ukrajina bez bodova.

Prvu utakmicu drugog kruga Hrvatska će imati 16. siječnja protiv pobjednika skupine B. U subotu slijedi susret protiv Njemačke, u ponedjeljak 22. siječnja je ogled protiv B2, a u zadnjem kolu, 22. siječnja slijedi hrvatsko – španjolski okršaj.

Povratak na Net.hr