ŠTO SU HTJELI S OVIME?

[VIDEO] HNS JE ZA NOVI DRES VATRENIH SNIMIO I BIZARNU REKLAMU: Ovo je jako teško opisati riječima

HNS je na svojem YouTube kanalu objavio video ‘Kako je prvi dres Hrvatske s mikročipom stigao do sjedišta HNS-a’

Hrvatska nogometna reprezentacija će u novom ciklusu natjecanja, uključujući i na Europskom prvenstvu, nastupiti u novim dresovima koje je Hrvatski nogometni savez (HNS) u utorak predstavio na svojoj internetskoj stranici.

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDAJU NOVI DRESOVI HRVATSKE: Modrić ne skriva oduševljenje: ‘Nov je, drugačiji i uzbudljiv, nešto što do sada nismo imali’

U novoj kolekciji, na tradicionalnom prvom dresu su veliki i upečatljivi svjetski poznati hrvatski kvadrati. Tradicionalni crveno-bijeli dres ponovno ima kvadrate i na rukavu dresa. Logotipi HNS-a i tehničkog partnera Nikea krase prednji dio dresa, uz broj koji se nalazi u središnjem dijelu, dok se plava linija spušta uz bočni dio torza.

Svjetski doprvaci dobivaju svježi izgled na pričuvnom tamnom dresu koji ima apstraktne crne i sive kvadrate koji se protežu cijelim dresom te se pojavljuju i na čarapama. Grb Saveza, crvena linija i drugi crveni detalji daju tom dresu poseban izgled.

Neobičan uradak

HNS je za novu garnituru dresova snimio i reklamu koju je poprilično teško opisati.

Video nosi naslov “Kako je prvi dres Hrvatske s mikročipom stigao do sjedišta HNS-a” i traje nešto manje od tri minute te se u njemu može vidjeti jurnjava zagrebačkim ulicama u kojoj sudjeluju djelatnici Saveza i ljudi koji im žele ukrasti dres.

Sve završava tako da dres uspije stići do predsjednika HNS-a Davora Šukera koji se zadovoljno osmjehne.

Povratak na Net.hr