[VIDEO] GUARDIOLA TJERA WENGERA IZ ARSENALA: / City ponovno slavio sa 3-0, Aubameyang promašio penal

Image
Foto: AFP

Manchester City (75) vratio je svoju prednost na 16 bodova ispred gradskog rivala, Manchester Uniteda, i 18 ispred trećeplasiranog Liverpoola

1.3.2018.
22:47
AFP
VOYO logo

Manchester City prošetao se Londonom i slavio sa 3-o na gostovanju kod Arsenala u sklopu 28. kola Premier lige. Zanimljivo, proteklog je vikenda istim rezultatom momčad Pepa Guardiole došla do prvog naslova ove godine, Carabao Cupa.

Sve je bile riješeno nakon nešto više od pola sata igre kada su Građani poveli sa 3-0. Prvo je sjajnim pogotkom u rašlje se nekih 18 metara domaćine načeo Bernardo Silva u 15. minuti. Drugi Silva u Cityju, David, povisio je na 2-0 nakon lijepe akcije u 28. minuti, a pet minuta kasnije konačan rezultat postavio je Sane nakon fanstatične akcije gostiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je prvi put u povijesti Premier Lige da je Arsenal primio tri gola u prvom poluvremenu. Ovaj poraz nikako nije dobro došao Wengeru pogotovo nakon brojnih napisa engleskih medija kako je njegov nasljednik na klupi Topnika već poznat.

Image
NJEMAČKI WUNDERKIND NASLIJEDIT ĆE ARSENEA WENGERA? /

Arsenal će se morati boriti s Bayernom za ovog stručnjaka

Image
NJEMAČKI WUNDERKIND NASLIJEDIT ĆE ARSENEA WENGERA? /

Arsenal će se morati boriti s Bayernom za ovog stručnjaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tračak nade dobili su Topnici u 53. minuti kada je Otamendi neoprezno srušio Mhiktaryana u šesnaestercu. Sudac je svirao penal za Arsenal, loptu je odlučno uzeo Aubameyang i opalio, ali Ederson je uspio obraniti njegov udarac te se rezultat do kraja utakmice nije mijenjao.

Zanimljivo, za City je ovo bila tek druga gostujuća pobjeda protiv Arsenala u elitnom razredu engleskog nogometa u posljednje 33 utakmice. Ujedno City je postao tek drugi klub nakon Chelsea koji je u zadnjih 12 godina upisao tri pobjede protiv Arsenala u jednoj sezoni. U prvom susretu ove sezone 'Građani' su na svom travnjaku slavili 3-1, a prije četiri dana u finalu Liga kupa su slavili također, 3-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester City (75) vratio je svoju prednost na 16 bodova ispred gradskog rivala, Manchester Uniteda, i 18 ispred trećeplasiranog Liverpoola. Arsenal se nalazi na šestom mjestu sa čak 30 bodova manje od Građana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo