[VIDEO, FOTO] VEČERAS U ZAGREBAČKOJ ARENI: / U hrvatsku metropolu stiže najveći MMA spektakl u Europi, evo gdje ga možete gledati

Image
Foto: Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Prijenos najvećeg europskog MMA spektakla pratite na RTL-u

9.11.2019.
8:56
Photo: Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

U subotu od 19.40 u zagrebačkoj Areni će se održati 51. izdanje najvećeg MMA spektakla u Europi - KSW 51. Nakon nekoliko iznimno uspješnih događaja u Irskoj i Velikoj Britaniji, KSW dolazi u Hrvatsku s izvrsnim borcima koji garantiraju show kojim nitko neće biti razočaran.

U petak je održano vaganje na kojem su se predstavili svi borci, a stigao je i legendarni hrvatski borac Mirko Cro Cop Filipović u čijem je timu Ante Delija koji će se u subotu boriti protiv veterana Olija Thompsona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obožavatelji ove borilačke vještine imaju velika očekivanja od svih borbi, ali najveći fokus usmjeren je na borbu između "najsnažnijeg čovjeka na svijetu" Mariusza Pudzianowskog (12-7) i bosanskog bodibildera i zvijezde na društvenim mrežama, Erka Juna (3-0), u teškoj kategoriji do 120 kg.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

[FOTO] KAKVI LIKOVI NA MMA PRIREDBI U ZAGREBU: Jedno je jasno - sprema se spektakl nad spektaklima

Image

[FOTO] KAKVI LIKOVI NA MMA PRIREDBI U ZAGREBU: Jedno je jasno - sprema se spektakl nad spektaklima

The Psycho protiv najdugovječnijeg prvaka

Najdugovječniji prvak KSW-a u velter kategoriji Borys Mankowski (19-8-1) susrest će se s Vasom Bakočevićem (39-18-1), jednim od najpopularnijih boraca iz Crne Gore. Bakočević s razlogom nosi nadimak "The Psycho" jer se bori protiv boraca raznih kategorija. Prošlo je više od pet godina od njegove posljednje borbe u KSW-u, no sigurni smo da se Bakočević vraća u ring spremniji no ikad!

Zagrepčanin protiv Brazilca

Dubrovčanin Antun Račić (28-8-1) borit će se u bantam kategoriji protiv Poljaka Damina Stasiaka (11-6). Jedan od najboljih boraca u kategoriji do 61,2 kg, Račić će imati priliku osvojiti naslov pred domaćom publikom, u nadi da će održati svoj impresivni omjer pobjeda i poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagrepčanina Filipa Pejića (14-2-2) već smo imali prilike upoznati na njegovom premijernom nastupu na 48. KSW-u krajem travnja ove godine, kada je trijumfirao protiv Poljaka Filipa Wolanskog (11-3). Ovoga puta u Areni ga čeka Brazilac Daniel Torres, u perolakoj kategoriji do 65,8 kg.

Cro Copov štićenik

51. KSW bilježi i povratak Krystiana Kaszubowskog (7-1) koji će se suprotstaviti našem Aleksandru Rakasu (15-7). Kaszubowski je izgubio protiv Roberta Soldića na 49. KSW izdanju, a prije toga je imao impresivni niz od sedam pobjeda. Poljak je tada prvi put osjetio poraz, a sad se na pobjednički put planira vratiti u Zagrebu. S druge strane, Rakas dolazi na KSW s 3 uzastopne pobjede, a 29-godišnji borac i član Cro Cop Teama napokon je dobio priliku koju je dugo čekao te će mu ovo biti debitantski nastup na KSW-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzbudljivi borilački spektakl počinje ove subote u 19:40 i moći će se u cijelosti pratiti uživo, uz komentare Marka Petraka na RTL Sport kanalu na RTLplayu te od 21.50 na kanalu RTL 2.

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo