CRISTIANOVA OAZA

[VIDEO, FOTO] RONALDO JE U SAMOIZOLACIJI U OVOJ LUKSUZNOJ KUĆI: Od ovoga staje dah, pogledajte u kakvom zdanju se on čuva od opasnog virusa

Portugalcu je na raspolaganju veliki bazen koji ima otvoreni pogled na Atlantski ocean

Slavni portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo nakon pojave epidemije koronavirusa i otkazivanja brojnih nogometnih natjecanja nalazi se u samoizolaciji u svojem domu u portugalskoj Madeiri.

Riječ je o supermodernoj zgradi koja još nije u potpunosti završena, a on trenutno koristi gornja dva kata, od ukupno njih sedam.

Koronavirus u Juventusu

Na krovu se nalazi veliki bazen koji ima otvoreni pogled na Atlantski ocean.

Ronaldo je stigao u rodni Portugal nakon što je njegova majka Dolores Alvero u utorak rano ujutro pretrpjela je moždani udar. Prema pisanju portugalskih medija, ona je vrlo brzo prevezena u bolnicu dr. Nelio Mendonca u Funchalu, istu bolnicu gdje se Cristiano rodio. Dolores je tamo odmah operirana, i nalazi se u lošem stanju, ali je izvan životne opasnosti.

RONALDO SE JAVIO NAKON ŠTO JE NJEGOVA MAJKA PRETRPJELA MOŽDANI UDAR: Uz nju je u bolnici, a evo što je napisao navijačima

View this post on Instagram

Family’s lunch ❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

View this post on Instagram

Funny moment with my babies 😀❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Ronaldo je jako povezan s majkom i brzo je napustio Torino, gdje igra za Juventus, i zaputio se u Portugal kako bi bio s Dolores, a sada se čini da bi mogao i duže ostati jer je nogometaš Juvea Daniele Rugani nedavno na testu bio pozitivan na koronavirus i u Italiji je zbog epidemije na snazi izvanredno stanje.

 

 

Povratak na Net.hr