VIDEO: / EDUARDO OPET TRPA Trebale su mu samo četiri minute

Image
Foto: Youtube / Screenshot
Image
Foto: Youtube / Screenshot

U 4. kolu brazilskog nogometnog prvenstva snage su u gradskom derbiju Rio de Janeira odmjerili Flamengo bivšeg hrvatskog reprezentativca Eduarda da Silve i Fluminense.

1.6.2015.
9:46
Youtube / Screenshot
VOYO logo

Susret je odigran pred više od 40.000 gledatelja na slavnoj Maracani, a Eduardo je zabio posljednji gol u 86. minuti za konačnih 2:3. Učinio je to glavom s nekih šest, sedam metara, nakon ubacivanja s lijeve strane.

Gosti su poveli već od 8. minute kada je Fred zabio svoj prvi od dva pogotka, a u 33. minuti Para je zatresao vlastitu mrežu. Alecsandro je smanjio na 1:2 u 37. minuti, ali je već u prvoj minuti nastavka Fred opet donio vodstvo Fluminenseu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U susretu su podijeljena i dva crvena kartona, kod Fluminensea je u 50. minuti pocrvenio Giovanni, a kod Flamenga u prvoj minuti sudačke nadoknade Canteros.

Novi trener, isti problemi

Kažimo da je ovo bila prva utakmica koju je s trenerske klupe Flamenga vodio Cristovao Borges koji je zamijenio Vanderleija Luxemburga. Eduarda je u igru uveo u 82. minuti, a ovaj mu se četiri minute kasnije odužio lijepim golom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon četiri odigrana kola Flamengo je na tek 18. mjestu s jednim osvojenim bodom, dok je Fluminense deveti sa sedam bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo