VIDEO: / EDUARDO OPET TRPA Trebale su mu samo četiri minute

Image
Foto: Youtube / Screenshot
Image
Foto: Youtube / Screenshot

U 4. kolu brazilskog nogometnog prvenstva snage su u gradskom derbiju Rio de Janeira odmjerili Flamengo bivšeg hrvatskog reprezentativca Eduarda da Silve i Fluminense.

1.6.2015.
9:46
Youtube / Screenshot
VOYO logo

Susret je odigran pred više od 40.000 gledatelja na slavnoj Maracani, a Eduardo je zabio posljednji gol u 86. minuti za konačnih 2:3. Učinio je to glavom s nekih šest, sedam metara, nakon ubacivanja s lijeve strane.

Gosti su poveli već od 8. minute kada je Fred zabio svoj prvi od dva pogotka, a u 33. minuti Para je zatresao vlastitu mrežu. Alecsandro je smanjio na 1:2 u 37. minuti, ali je već u prvoj minuti nastavka Fred opet donio vodstvo Fluminenseu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U susretu su podijeljena i dva crvena kartona, kod Fluminensea je u 50. minuti pocrvenio Giovanni, a kod Flamenga u prvoj minuti sudačke nadoknade Canteros.

Novi trener, isti problemi

Kažimo da je ovo bila prva utakmica koju je s trenerske klupe Flamenga vodio Cristovao Borges koji je zamijenio Vanderleija Luxemburga. Eduarda je u igru uveo u 82. minuti, a ovaj mu se četiri minute kasnije odužio lijepim golom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon četiri odigrana kola Flamengo je na tek 18. mjestu s jednim osvojenim bodom, dok je Fluminense deveti sa sedam bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo