BORBA PROTIV KORONAVIRUSA

[VIDEO] DIRLJIVE SCENE IZ ENGLESKE BOLNICE RASPLAKALE SU I VELIKOG JURGENA KLOPPA: Zbog ovoga nije mogao zaustaviti suze

Klopp je nedavno poslao emotivnu poruku koja je dirnula brojne ljubitelje nogometa, a sada je i on čuo nešto zbog čega se rasplakao

Poput ostatka svijeta, i Engleska vodi veliku borbu protiv koronavirusa. U toj zemlji zabilježeno je oko 12 tisuća slučajeva i skoro 600 umrlih i cijela zemlja je u samoizolaciji.

Koronavirus je utjecao i na svijet sporta u kojemu su gotovo sva natjecanja prekinuta, a sportaši u javnost šalju poruke podrške i pozivaju na oprez.

Značajna pjesma

Takvu poruku je prije nekog vremena poslao i trener Liverpoola Jurgen Klopp koji je svojim riječima izazvao oduševljenje fanova svojeg Liverpoola, a u petak je njega dirnula scena iz jedne bolnice u tom gradu.

Radi se o prizoru u jednoj bolnici gdje su članovi osoblja, odijeljeni zaštitnim staklom, počeli pjevati “You’ll never walk alone”, poznatu pjesmu navijača njegovog Liverpoola. Kloppa je to toliko dirnulo da nije mogao suspreznuti suze.

Povratak na Net.hr